kríza je dobrá na utrasenie myšlienok a zmobilizovanie síl do nových nápadov :o)
ja? sám neviem, či sa toho dožijem, ja som k sebe dosť sebakritický :o) ale ako som niekde niekedy dávno napísal, hambaté obrázky sem nemôžem dávať, keďže tu nie je obmedzenie - pozerať len po 22.00, stačí si kúpiť Playboy ;o)))
ale mal by si nieco dat...tak ci tak poburis verejnost...ak das, budu pohorseni fotkami, ak nedas, budu ta povazovat za kecala...ved si tu uz bol...poznas to tu :)
ale mal by si nieco dat...tak ci tak poburis verejnost...ak das, budu pohorseni fotkami, ak nedas, budu ta povazovat za kecala...ved si tu uz bol...poznas to tu :)
ja som taký burič-kurič...aj keď iný :o)
nech ma považujú za čo chcú...nemôžem prezentovať niečo, s čím nie som spokojný...išiel by som sám proti sebe a to nikdy nerobím :o) no a dávať fotky kvôli iným? nie, len kvôli sebe :o)
ja z teba nemám ten pocit, aspoň čo som spätne pozrel :o) sebareflexia je fajn, ak by účinkovala na každého, každá fotka v galérií by bola okomentovaná...
offtopic 2 :o)
ty zatial nemas nic v galerke...kedy niecim prispejes?
ja? sám neviem, či sa toho dožijem, ja som k sebe dosť sebakritický :o) ale ako som niekde niekedy dávno napísal, hambaté obrázky sem nemôžem dávať, keďže tu nie je obmedzenie - pozerať len po 22.00, stačí si kúpiť Playboy ;o)))
nech ma považujú za čo chcú...nemôžem prezentovať niečo, s čím nie som spokojný...išiel by som sám proti sebe a to nikdy nerobím :o) no a dávať fotky kvôli iným? nie, len kvôli sebe :o)
aj ked niekedy sa poriadne seknem :)
toto si čítal?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=117167&action2=s
howComment&commentId=611677#comments611677
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa