Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

Granko
2010-04-26 10:56:09+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
prestaň :) som to cvakol mobilom :) hádam si nechcel produktovku ..inak prídeš 7ho dúfam
jaj, ja také vymoženosti nevyužívam, tá moja otváracia hračka síce nejaký náznak foťáku má, ale ja len z nej volám, teraz už máličko, občas pošlem esemesku...keď tak rozmýšľam, ani neviem, na čo mám vlastne mobil :o)
by si ma prekvapkal, kebyže by si ju dal :o)
neviem, čo bude za týždeň-dva, ale neplánujem prísť a ani ísť, i keby som bol v BA...bude lepšie, keď tam nebudem...

conan7
2010-04-26 11:35:18+02
s tebou čo sa tam stalo, veľmi by ma zaujímalo... nedáš do SS (?), že na čo si mám dať pozor? :P

Granko
2010-04-26 11:44:03+02
príspevok od: conan7
s tebou čo sa tam stalo, veľmi by ma zaujímalo... nedáš do SS (?), že na čo si mám dať pozor? :P
uhádol si, nedám ani zadarmo :o) stretnú sa tam vždy fajn ľudia, ale však to v reportoch vidieť, reakciu na teba si neviem predstaviť i keď mám vraj živú fantáziu, ako som sa o sebe dozvedel :o))

conan7
2010-04-26 13:23:08+02
príspevok od: Granko
uhádol si, nedám ani zadarmo :o) stretnú sa tam vždy fajn ľudia, ale však to v reportoch vidieť, reakciu na teba si neviem predstaviť i keď mám vraj živú fantáziu, ako som sa o sebe dozvedel :o))
ved ani ja preto sa pýtam :)

Granko
2010-04-26 13:31:07+02
ved ani ja preto sa pýtam :)
nezistíš, kým nezažiješ :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-26 13:36:10+02
ja viem ja viem bohumile

Granko
2010-04-26 13:39:43+02
ja viem ja viem bohumile
ááá, Ľubomír sa hlási ;o) no daj možný scenár :o)

conan7
2010-04-26 13:40:05+02
nezistíš, kým nezažiješ :o)
povedal som bafovi že nech počká kým zoženiem neprestrelnú vestu, on mi povedal že je to zbytočné lebo prvý je headshot. takže tak...

Granko
2010-04-26 13:51:41+02
povedal som bafovi že nech počká kým zoženiem neprestrelnú vestu, on mi povedal že je to zbytočné lebo prvý je headshot. takže tak...
tak si zožeň nepriestrelnú kuklu a zabiješ dve muchy jednou ranou :o)
ty sa toho Prešporku bojíš, ako keby si bol neviem aká hviezdica svetová :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-26 13:53:32+02
sadneš si do kúta u deda lebo máme aj podnik kút a u deda je tiež podnik ne že pôjdeš k starým rodičom a budeš sa tváriť nenápadne ako ja a aj tak si ťa nikto nevšimne ako mňa a je to poho veď so mnou sa tiež rozpráva iba zuzana a to len preto že má to sociálne cítenie a skôr ako si zoberie domov zubožené a opustené zvieratko z útulku to skúša na mne myslím akože pozornosť :) inak je úplne slušná a seriózna a nič neskúša :) asi toľko hádam som ti pomohol

conan7
2010-04-26 13:54:35+02
ja som z malej dediny, vííííš v tak veľkej dedine sa stratím...ale budem musieť ísť do ephotoshopu, tak sa nečudujte ked budem 2-3 nezvestný... :)

conan7
2010-04-26 14:01:59+02
sadneš si do kúta u deda lebo máme aj podnik kút a u deda je tiež podnik ne že pôjdeš k starým rodičom a budeš sa tváriť nenápadne ako ja a aj tak si ťa nikto nevšimne ako mňa a je to poho veď so mnou sa tiež rozpráva iba zuzana a to len preto že má to sociálne cítenie a skôr ako si zoberie domov zubožené a opustené zvieratko z útulku to skúša na mne myslím akože pozornosť :) inak je úplne slušná a seriózna a nič neskúša :) asi toľko hádam som ti pomohol
oné ale to by bolo zaujímavé divadlo. Napíšem ti slovnú úlohu. Tak ako hovoríš nikto sa s tebou nebaví, len zuzana. no modelová situácia. sme tam ty, zuzana a ja. S tebou a so mnou sa nikto nebaví, ja sa bavím len s tebou, a zuzana sa baví aj s tebou aj s ostatnými, ty sa bavíš s nami, ale zuzana sa nebaví so mnou a ja sa nebavím so zuzanou. otázka: kolko má rokov kapitán? :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-26 14:07:44+02
oné ale to by bolo zaujímavé divadlo. Napíšem ti slovnú úlohu. Tak ako hovoríš nikto sa s tebou nebaví, len zuzana. no modelová situácia. sme tam ty, zuzana a ja. S tebou a so mnou sa nikto nebaví, ja sa bavím len s tebou, a zuzana sa baví aj s tebou aj s ostatnými, ty sa bavíš s nami, ale zuzana sa nebaví so mnou a ja sa nebavím so zuzanou. otázka: kolko má rokov kapitán? :)
myslíš morgana ?no ten čím je starší tak je lepší ale ja som skromnos tak aj 12 ročný sa dá piť

conan7
2010-04-26 14:10:04+02
myslíš morgana ?no ten čím je starší tak je lepší ale ja som skromnos tak aj 12 ročný sa dá piť
furt len ten alkohol...

Granko
2010-04-26 14:19:06+02
ja som z malej dediny, vííííš v tak veľkej dedine sa stratím...ale budem musieť ísť do ephotoshopu, tak sa nečudujte ked budem 2-3 nezvestný... :)
to je divné, že v hlavnej dedine sa stratíš, ale na internete nie...pritom je väčší...myslím internet :o)

conan7
2010-04-26 14:26:26+02
to je divné, že v hlavnej dedine sa stratíš, ale na internete nie...pritom je väčší...myslím internet :o)
a odkial vieš že nie sm stratený aj na internete? :)

Granko
2010-04-26 14:31:24+02
a odkial vieš že nie sm stratený aj na internete? :)
keby si bol, tak tu nie si :o) zase na to nemusím vlastniť pevnú 135-ku, aby som to vedel :o)

conan7
2010-04-26 14:36:11+02
keby si bol, tak tu nie si :o) zase na to nemusím vlastniť pevnú 135-ku, aby som to vedel :o)
čo vy máte s tou 135kou furt :)
závidíte či ký boh? :) nezáviď lebo možno len to mi ostane. ved ty vieš prečo:)

Granko
2010-04-26 14:45:43+02
to vieš, ju nemá každý...len ty a Michal :o)
ja nikomu nič nezávidím, ja doprajem každému všetko :o) ak sa niečo také stane, dúfam, že nie, tak ber to z tej strany, že nemôžeš mať všetko, čo chceš :o)

conan7
2010-04-26 15:08:53+02
no ináč fakt aký som frajer potom :)
ved onedlho sa dozviem(e) :) ešte 10 dní :)
ale má to obrovské nevýhody. teraz boli hody u nás fotil som kolotoče, detská atď. a vieš stretnem skupinu známych, tak a hovori mi, ty rolo sprav nám fotku prosím ťa, a ja pri sebe len 135, hovorím nezmestíte sa do toho, a skoro normálne sa urazili že som im povedal že sú tuční :D :D ale potom pochopili že by som musel odstúpiž na 30 metrov aby som ich mohol odfotiť :)

Strana 196 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()