najsamväčší si...;o)
to aby si začal strihať meter :o)
na hody sa chodí so širokáčom, aby sa do záberu zmestilo čo najviac ľudí, jedla, všetkého...však sú to hody :o)
to musíš vedieť ty...ale odrazky si už kúpil, teda objednal, mám pocit...neviem, či potrebuješ batoh, grip je fajn, sám ho mám a pri portrétoch je na nezaplatenie, baterky - ak budeš mať grip, vieš použiť v prípade núdze tužkové, dve spojené vydržia dosť...ale to závisí podľa intenzity fotenia...ak máš len jednu kartu, tak ďalšia je fajn, ja mám 3, aj keď len štvorgigové...
to musíš vedieť ty...ale odrazky si už kúpil, teda objednal, mám pocit...neviem, či potrebuješ batoh, grip je fajn, sám ho mám a pri portrétoch je na nezaplatenie, baterky - ak budeš mať grip, vieš použiť v prípade núdze tužkové, dve spojené vydržia dosť...ale to závisí podľa intenzity fotenia...ak máš len jednu kartu, tak ďalšia je fajn, ja mám 3, aj keď len štvorgigové...
už som rozhodnutý. :) došetrím na sklo :) ale že v čom budem nosiť to neviem :)
už som rozhodnutý. :) došetrím na sklo :) ale že v čom budem nosiť to neviem :)
v tom, v čom nosíš tie dve ostatné...či sa už nezmestí? potom kúpiš Lens Case púzdro trebárs od Lowepro, dáš na opasok alebo ak máš miesto, zvonku na brašňu...
v tom, v čom nosíš tie dve ostatné...či sa už nezmestí? potom kúpiš Lens Case púzdro trebárs od Lowepro, dáš na opasok alebo ak máš miesto, zvonku na brašňu...
tam sa už nezmestí ani mucha :) :D aj som tie prepážky už vybral aby som sa do toho zmestil nejak :)
ale váham, neviem jednu vec. či do 3N1-33 zmestí poskladaná odrazka 102x168 cm...to je otázka Michale...nikto mi zatial nepovedal. Matematicky áno, lebo keď dosku dám na 1/4 tak hej, ale či prakticky,
však podľa rozmeru...ďalší dôvod ísť na stretko, niekto ti donesie ruksak, ty donesieš odrazky a vyskúšaš :o)
však však však...tolko viem aj ja :D hovorím že matematicky tesne áno, mi vychádza :)ale v reále bohvie. pochybujem že niekto má ten batoh, to je nový kus. písal som aj na ephotoshop ale nedostal som odpoved :)
pokračovanie nebolo, možno ak by som neprestal za včas piť tak aj je. Takto som sa udržal v medziach slušnosti. Aspoň dúfam :-DDD
Reakcie dnes v práci boli v celku pozitívne ;-)))
no veď :) a ako tak pozerám na tvoju fotku nemal si posledne viac vlasov ?ináč pali nás dotrha jak kalendár z cewe keď si prečíta že si robíme prdel z jeho obľúbenej kapeli
však však však...tolko viem aj ja :D hovorím že matematicky tesne áno, mi vychádza :)ale v reále bohvie. pochybujem že niekto má ten batoh, to je nový kus. písal som aj na ephotoshop ale nedostal som odpoved :)
mám tušáka, že pán Mrco ho má resp. Julo ho zrejme dostal pod stromček...ale možno sa mi marí...ale v piatok na stretku bude mať nejakú prednášku či prezentačku i ePhoto, možno sa ti tam trafí vyskúšať ho...
mám tušáka, že pán Mrco ho má resp. Julo ho zrejme dostal pod stromček...ale možno sa mi marí...ale v piatok na stretku bude mať nejakú prednášku či prezentačku i ePhoto, možno sa ti tam trafí vyskúšať ho...
mrco má verziu bez priestoru na notebook to je 3N1-30, ja chcem 3N1-33. A Julo neviem. to už ty musíš vedieť. ty si kompetentný :)
ja vtedy už budem mimo reality, začína sa mi skúškové. budem vo vlastnom svete. v tom druhom.
offtopic 2 :o)
to aby si začal strihať meter :o)
na hody sa chodí so širokáčom, aby sa do záberu zmestilo čo najviac ľudí, jedla, všetkého...však sú to hody :o)
odrazky + tokina 11-16
alebo
odrazky+batoh+grip+2 baterky+ náhradná pamäťová karta
ale uvedomil som si to že bez širokáča to nepojde :)
ale váham, neviem jednu vec. či do 3N1-33 zmestí poskladaná odrazka 102x168 cm...to je otázka Michale...nikto mi zatial nepovedal. Matematicky áno, lebo keď dosku dám na 1/4 tak hej, ale či prakticky,
A čo myslíš ako som mal asi vyzerať keď som v meste bol ja a štyri kolegyne :-DDD
Reakcie dnes v práci boli v celku pozitívne ;-)))
ja vtedy už budem mimo reality, začína sa mi skúškové. budem vo vlastnom svete. v tom druhom.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa