kurňa Palo taká príležitosť si prepásol :) nepoznáš vlastné hranice? chyba :P
áno poznám a tak isto viem čo robí alkohol deď vieš s čím ;-)))
Ale ja som sa šiel v prvom rade zabaviť a to sa mi podarilo nad mieru. Ešte dnes ma držala tá dobrá nálada zo soboty večera. Žiaľ pomaly sa míňa
označenie poznám, len som myslel, že má tu novú...tak potom jedine v predajni, kde to majú a objednať v ephotoshope :o) mne sa Kata funkčne páči, no vzhľadovo nie...našiel som si niečo krajšie :o)
a jeden deň ťa zabije?
nezabije. ale ja tam netrafí kurňa, a ked bafo bude náhodou zaneprázdnený, tak koniec sveta :D ja ani neviem čo je rozdiel medzi električkou a trolejbusom :D :D
nezabije. ale ja tam netrafí kurňa, a ked bafo bude náhodou zaneprázdnený, tak koniec sveta :D ja ani neviem čo je rozdiel medzi električkou a trolejbusom :D :D
ty si horší ako decko :o) však tu kecáš ako divý a na cestu sa nevieš opýtať? neboj, nebudeš prvý, ani posledný...by si neveril, koľko hlavnodedinčanov nepozná ani centrum, a koľkých som navigoval tam, kam chceli ísť...ja, čo nie som z Prešporku :o)
ak poletí dnes lietadlo z Pekingu do BA s prestupom cez Paríž, tak možno tam budem, minimálne tento týždeň i keď neviem, ako dlho...ťa tam zavediem, keď už iná možnosť nebude, nebudem ďaleko od nich...
Peťo sa niekde chystá? ;o) vidíš, musím pohľadať moje Ródenštoky, občas ich využijem, aj keď teraz mám už 2v1 :o)
Peťo bude čoskoro všade 8-) a chcel som svojho smile a sombréro smile som nenašiel tak som sa rozhodol pre tento bol taký frajersky 8-) vieš opak mňa lebo ja som taký plachý 8-)
Peťo bude čoskoro všade 8-) a chcel som svojho smile a sombréro smile som nenašiel tak som sa rozhodol pre tento bol taký frajersky 8-) vieš opak mňa lebo ja som taký plachý 8-)
len aby to všetko stíhal ten náš Peťo zvaný leto :o) jasnééé, ty si plachosť sama o sebe :o)
nejaké som ti vymyslel :o) ten prvý je nejaké čiapka, druhý klobúk a posledný čisté sombréro {:-) ┤:-) ╣:-)
nieje to zlé ale zostanem pri osmičke je to predsa moja obľúbená guľa 8-)
dve gule sú lepšie, ale to by už bola iná symbolika :o) a hlavne na napísanie osmičky stačí jedna klávesa, kdežto na sombréro ich treba 4, s kukadlami 6 :o)
dve gule sú lepšie, ale to by už bola iná symbolika :o) a hlavne na napísanie osmičky stačí jedna klávesa, kdežto na sombréro ich treba 4, s kukadlami 6 :o)
veru veru už by som si aj štuchol partičku asi dám návrh do vlákna že kto má rovnaké chute biliardové
to len pre radosť a potešenie a ty hneď že za koľko 8-) by sa ti neoplatílo z TRČE cestu merať a btw ja mám ešte tiež niekde v pivnici tágo artis za asi 16kčs
offtopic 2 :o)
Ale ja som sa šiel v prvom rade zabaviť a to sa mi podarilo nad mieru. Ešte dnes ma držala tá dobrá nálada zo soboty večera. Žiaľ pomaly sa míňa
a jeden deň ťa zabije?
ak poletí dnes lietadlo z Pekingu do BA s prestupom cez Paríž, tak možno tam budem, minimálne tento týždeň i keď neviem, ako dlho...ťa tam zavediem, keď už iná možnosť nebude, nebudem ďaleko od nich...
ved uvidíme ešte sa mi neozvali že ako stojí vybavovanie tovaru :)
keď budeš vedieť, ozvi sa, že kde som, ak to bude reálne, nie je problém...
nejaké som ti vymyslel :o) ten prvý je nejaké čiapka, druhý klobúk a posledný čisté sombréro {:-) ┤:-) ╣:-)
Kde a kedy a za koľko partia...?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa