máme dva prírastky na ePhote...a každý z iného súdka...
jeden je Chuck Norris z Norrisoviec, som zvedavý, čo nám predvedie :o)
a druhý je podľa nicku i údajov človek, čo stojí za stránkou s množstvom inšpirácie...ak začnú borievky pridávať fotky, bude to pastva pre oči :o)
citujem druhý bod: 2. Preto že ma ženy nemajú rady, tak to ešte neznamená že ich nemôžem mať rád ja ich. no to druhé sa už začína trošku meniť :/
ja som to pochopil tak, že ich prestávaš mať rád...negoval si zápor, z čoho vzniká pozitívum a to sa mení, čiže znova vzniká zápor :o)
my? to nehrozí, s rolom sa hádať neviem či nedá či ako :o) len diskutujeme na aktuálnu tému :o)
ja len aby som tu nerozputala nejake spory...to nechcem :)
ale nebolo by na skodu zaspominat na stare casy a povesat sem nejake retrofotky...spomienky na detstvo/mladost ;)
to nie, možno iba vtedy, ak by sme sa o teba začali biť :o)
noo, to by nebolo zlé, len nemám skener, lebo vtedy digitál ešte nebol masová záležitosť :o)
offtopic 2 :o)
jeden je Chuck Norris z Norrisoviec, som zvedavý, čo nám predvedie :o)
a druhý je podľa nicku i údajov človek, čo stojí za stránkou s množstvom inšpirácie...ak začnú borievky pridávať fotky, bude to pastva pre oči :o)
no to je ťažká téma :)
ja som to pochopil tak, že ich prestávaš mať rád...negoval si zápor, z čoho vzniká pozitívum a to sa mení, čiže znova vzniká zápor :o)
ale nebolo by na skodu zaspominat na stare casy a povesat sem nejake retrofotky...spomienky na detstvo/mladost ;)
noo, to by nebolo zlé, len nemám skener, lebo vtedy digitál ešte nebol masová záležitosť :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa