dik nie :)
začína sa skúškové, už som písal, od zajtra na jeden mesiac opustím tento svet :)
Keby si nebol srá...č tak si prídeš zresetovať hlavu a to ti potom pôjdu jak tie skúšky 8-) keby si bol v mlynskej tak tomu rozumieš 8-)polal by ti vedel porozprávať 8-)
to nemyslíš vážne 8-( ble . Asi dopozerám to dežavú a idem spať
náhodou tanec je fajn hlavne tango :o) príjemná hudba, krásna žena v náručí, jeden z pôžitkov života :o) ja až niekedy po polnoci, mám akosi zmenený režim...
náhodou tanec je fajn hlavne tango :o) príjemná hudba, krásna žena v náručí, jeden z pôžitkov života :o) ja až niekedy po polnoci, mám akosi zmenený režim...
to znie ako slogan nejakého tanečného občianskeho združenia...
prvé som skúsil veľakrát a mám to veľmi rád, druhé ma vôbec neláka, rovnako ako následne život tuláka ;o)
camping je fajn, aj Camping je fajn (len mi ho treba zreparovať), no ja som ti taká romantická duša citlivá, dávam prednosť teplu rodinného krbu pred začmudeným ohniskom niekde neviemkde, voňavému kúpeľu možno so sviečkami pred studenou vodou niekde odneviemkadiaľ a príjemnému spánku v hebkých perinách možno s niekým v náručí pred spánkom v spacáku prípadne kartónovej posteli :o)
krátkodobo v rámci nejakého výletu je čunder fajn, i lezúce potvory kade-tade-všade, no dlhodobo nie...pokiaľ to nebude ostrov niekde v karibskom mori s bielou plážou :o))
nevyzerám na Romana? :o) ja tomu hovorím labužník :o)
aj keď som už zažil všeličo, čo sa lesných návštev týka, no to bude tým, že les - myslím horu ako takú nemám až tak ďaleko...
labužník 8-)si ma rozosmial keby to napísal rolo nepoviem ale k tebe skôr sedí že jak sa povie gurmán
no gurmán je synonymom labužníka, teda aspoň podľa niektorých prameňov...
iné zase uvádzajú, že gurmán ako slovo z francúzštiny, popisuje človeka, ktorý síce má rád fajnové veci, no vo veľkom množstve až obžerstve...pre labužníka je synonymom skôr gurmet - strohejšie, no výnimočnejšie...ale v každom prípade som človek pôžitkársky :o)
čím dlhšie, tým lepšie - aspoň tak som počul :o))
niekedy dávno som videl jednu diskusiu na stv2 a tam búrlivo preberali význam cudzích slov v slovenčine, dokonca mali hosťa nejakého múdreho človeka z jazykovedného ústavu...ale to sú už moc ťažké veci takto skoro ráno o pol druhej naobed :o))
offtopic 2 :o)
no ani krásu ani peniaze nemám :) dosť zlé :)
no ani krásu ani peniaze nemám :) dosť zlé :)
začína sa skúškové, už som písal, od zajtra na jeden mesiac opustím tento svet :)
prvé som skúsil veľakrát a mám to veľmi rád, druhé ma vôbec neláka, rovnako ako následne život tuláka ;o)
krátkodobo v rámci nejakého výletu je čunder fajn, i lezúce potvory kade-tade-všade, no dlhodobo nie...pokiaľ to nebude ostrov niekde v karibskom mori s bielou plážou :o))
aj keď som už zažil všeličo, čo sa lesných návštev týka, no to bude tým, že les - myslím horu ako takú nemám až tak ďaleko...
iné zase uvádzajú, že gurmán ako slovo z francúzštiny, popisuje človeka, ktorý síce má rád fajnové veci, no vo veľkom množstve až obžerstve...pre labužníka je synonymom skôr gurmet - strohejšie, no výnimočnejšie...ale v každom prípade som človek pôžitkársky :o)
niekedy dávno som videl jednu diskusiu na stv2 a tam búrlivo preberali význam cudzích slov v slovenčine, dokonca mali hosťa nejakého múdreho človeka z jazykovedného ústavu...ale to sú už moc ťažké veci takto skoro ráno o pol druhej naobed :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa