Mne sa viac paci na Marse...najprv tam musia pripojit net, aby som mohla tu na portal pridavat zemegulove zapadovky a vychodovky...na Venusi je stale husta oblacnost ;)
Mne sa viac paci na Marse...najprv tam musia pripojit net, aby som mohla tu na portal pridavat zemegulove zapadovky a vychodovky...na Venusi je stale husta oblacnost ;)
u teba je to pochopiteľné, tam je viac mužov...ja zase idem na Venušu, je mi oveľa bližšia ;o) ale i tým, že ma trochu lízla...alebo viac? neviem :o)
jáj no jasné ináč si ma prekvapil že si sa dnes u mňa zastavil som myslel že máš rád vtáčiky a kvetinky 8-)
som musel normálne kuknúť, že či naozaj, bo nepozerám, komu napíšem, až neskôr zistím, keď sa niekto ozve :o) ba veru hej, máš recht :o)
ale žeby som ťa prekvapil? som myslel, že ma máš prečítaného ako zajtajšo-včerajšie noviny ;o) vtáčiky - no neviem, kvetinky tak normálne, babenky radšej a premýšľajúce fotky najradšej :o)
ma málo poznáš že džoukujem aj bez smailov?idem si dať pohár mlieka a šup buvať dobrú
ale mal som akéhosi tušáka, len pre istotu :o) tak sa aj za mňa, ja dnes pôjdem neskôr...teda vyzerá to, že dnes už nepôjdem, až ráno, možno vôbec, musím niečo dorobiť na zajtra...
rýchlo do postieľky, veď už mesiac svieti, rozlúčil si sa s Grankom, dobrú noc prajem ti ;o))
Ahoj páni dnes som siel vlakom a za báhonou smerom do Šenkvíc som videl niekoho so statívom a fotil pri trati o 16,15hod.Mal bielu ciapku ale neskoro som ho zaregistroval mno.Bol to niekto stadeto?Chcel som mu zakývat ale nestihol som.Tak ho pozdravujem aspon takto.GL
Vyzera to, ze lepsie uz nebude.
Ked som si vcera prepinal nasich s kazachmi a cechov so svedmi, predychaval som troska pri komentaroch, ako nasi dru. Mal som pocit, ze su na treningu. Priepastny rozdiel. Dnes prislo len vytriezvenie :))
offtopic 2 :o)
ale žeby som ťa prekvapil? som myslel, že ma máš prečítaného ako zajtajšo-včerajšie noviny ;o) vtáčiky - no neviem, kvetinky tak normálne, babenky radšej a premýšľajúce fotky najradšej :o)
rýchlo do postieľky, veď už mesiac svieti, rozlúčil si sa s Grankom, dobrú noc prajem ti ;o))
Ked som si vcera prepinal nasich s kazachmi a cechov so svedmi, predychaval som troska pri komentaroch, ako nasi dru. Mal som pocit, ze su na treningu. Priepastny rozdiel. Dnes prislo len vytriezvenie :))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa