Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

wayne
2010-05-21 17:17:19+02
este dodam ze je to navod ako si vybrat prvu zrkadlovku z digitalrev.com ;) celkom by to novacikom tu pomohlo si myslim

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 20:05:08+02
príspevok od: wayne
co poviete na toto ? =)
ze preco je tam nikon 2x???:)))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 20:19:10+02
este dodam ze je to navod ako si vybrat prvu zrkadlovku z digitalrev.com ;) celkom by to novacikom tu pomohlo si myslim
a nie je tam kozmopus to co uz je bez kozmopusu :))) bleeeee

wayne
2010-05-21 21:02:58+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
a nie je tam kozmopus to co uz je bez kozmopusu :))) bleeeee
tak kozmopus nevydal uz dlhsie ziaden model medzi entry level DSLR co by stal za to, PeNiSCa ho zadupu kvalitou, najma pri vyssom ISO

Granko
2010-05-21 21:23:06+02
to sa tu odkedy baví o foťákoch? že sa nehanbíte :o))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 21:32:59+02
príspevok od: Granko
to sa tu odkedy baví o foťákoch? že sa nehanbíte :o))
veď vieš že ja som to najhoršie čo ťa môže v živote stretnúť tak čo sa čuduješ Michal :) ešte 6dní

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 21:40:16+02
tak kozmopus nevydal uz dlhsie ziaden model medzi entry level DSLR co by stal za to, PeNiSCa ho zadupu kvalitou, najma pri vyssom ISO
ale šum je sexi .:).:).:)..:).:..:),

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 21:43:43+02
haló rolo už máš porobené skúšky ?

Granko
2010-05-21 21:48:09+02
veď vieš že ja som to najhoršie čo ťa môže v živote stretnúť tak čo sa čuduješ Michal :) ešte 6dní
mňa to najhoršie už stretlo a asi ťa sklamem, nie si to ty :o)
asi dobehnem špeciálne do BA na otočku mit blumen ;o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 21:57:10+02
si ma sklamal a úplne po ale naučím sa s tým žiť 8;-@ daj vedieť potom dáme si do šišky :) jak píšem jednej nemenovanej známej moderátorke že čo robíš večer nemáš chuť si dať do šišky ? A ona že myslíš akože sex ?a ja že ne sex blé :) som myslel či sa nechceš ožrať:)

Granko
2010-05-21 22:03:30+02
si ma sklamal a úplne po ale naučím sa s tým žiť 8;-@ daj vedieť potom dáme si do šišky :) jak píšem jednej nemenovanej známej moderátorke že čo robíš večer nemáš chuť si dať do šišky ? A ona že myslíš akože sex ?a ja že ne sex blé :) som myslel či sa nechceš ožrať:)
to len aby si si nenahováral a trochu ti zrazil sebavedomie ;o))
ak budem, cinknem ti :o) ja maximálne tak kofolu, či vineu či ginger bear z Jamaicy :o) ale veľakrát rozmýšľam, že asi začnem chľastať, možno by to bolo lepšie :o)
ono hladnej svini sa len o kukurici sníva :o) či koze len o kapuste? v princípe je to jedno :o) rozýšľam, ktorá je free so šoubiznisu :o) ale pár ich je...

Granko
2010-05-21 22:05:19+02
píšem ako mongol...
*rozmýšľam...*zo šoubiznisu..
fakt by sa zišiel ten dzindzík že ´edit´ :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 22:11:55+02
nie je umenie piť keď sa ti chce ale keď sa ti nechce prekonať ten odpor :) veľa ľudí rozpráva že ja nepijem ja né alkohol fuj a doma slope každý večer pred telkou rum či borovičku aby ho len nikto nevidel :) vonku kofola a trasie ho nech už ide domov nech si môže šlahnúť len aby ho nikto nevidel blé milujem oje . . . . . Ov

Granko
2010-05-21 22:20:24+02
nie je umenie piť keď sa ti chce ale keď sa ti nechce prekonať ten odpor :) veľa ľudí rozpráva že ja nepijem ja né alkohol fuj a doma slope každý večer pred telkou rum či borovičku aby ho len nikto nevidel :) vonku kofola a trasie ho nech už ide domov nech si môže šlahnúť len aby ho nikto nevidel blé milujem oje . . . . . Ov
to mi akosi nejde do makovice, čo tm sledujú...ale taký herec nie som...a zase robiť niečo nasilu, tiež je o hovne :o)
mne sa tvrdý alkohol doslova hnusí, už len zápach (niekto si povie, že či mi hrabe, veď je to vôňa), to fakt nemusím...doma v bare pár litrov fajnového pitiva, no stojí mi to tam bez dotknutia...ešteže to nevie plesnivieť ;o) akosi v tom nevidím zmysel, zažil som si svoje a stačilo :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 22:29:30+02
je pravda že niektorý alkohol krajšie vonia ako chutí :) a ja možno viac rozprávam ako pijem ale nebudem sa hrať na chrumkavého že ja né :) a potom sú tu ešte miešane drinky kde ani alkohol necítiť a idú do nálady :)

Granko
2010-05-21 22:39:13+02
je pravda že niektorý alkohol krajšie vonia ako chutí :) a ja možno viac rozprávam ako pijem ale nebudem sa hrať na chrumkavého že ja né :) a potom sú tu ešte miešane drinky kde ani alkohol necítiť a idú do nálady :)
a nejsi chrumkavý? to aby som sa vyjadroval petržkovýžm žargónom ;o)
otázkou je, či treba alkohol na náladu :o) keď máš tých správnych ľudí okolo seba, dá sa aj bez neho...aspoň u mňa to funguje...síce odbúrava zábrany, robí ľudí uvoľnejšími, no ja mám tú blbú vlastnosť, že si všetko pamätám :o)
ale keď spomínaš tie miešané drinky, raz som v Carltone na jednej párty skúsil to ospevované Mojito, z ktorého je každý paf...bolo to asi pred 5-timi rokmi, keď sa to ešte len dostávalo do povedomia, no žeby sa mi to zapáčilo, nemôžem povedať...len som ochutnal a zvyšok dopil kamoš :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-21 22:46:23+02
skoro som sa dovracal blé že mojíťo .:).:).:)..:).:..:).:).:)..:).:. To u nás pijú kvetiny .:).:).:)..:. My šótrsujeme .:).:).:). B52

wayne
2010-05-21 22:57:36+02
- Hovorí sa o Vás, že v poslednom čase žijete dákym extrémnym životom, je to pravda?
- Prestal som piť!

L+S fajne :)

wayne
2010-05-21 23:00:48+02
hej a mam to odtialto http://www.youtube.com/watch?v=GUDEHTVJJ8w ;)

Granko
2010-05-21 23:05:19+02
skoro som sa dovracal blé že mojíťo .:).:).:)..:).:..:).:).:)..:).:. To u nás pijú kvetiny .:).:).:)..:. My šótrsujeme .:).:).:). B52
kvetiny to spoznali až neskôr, niekedy to bol drink horných pár tisíc a večierkov smotánky :o)
tak B52 je trochu o inom...tzv. fajnovka ;o)

Strana 209 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()