len daj pozor aby ťa nehrýzlo svedomie bože, či vlastne elektrika ;-)))
čo ma má hrýzť? to ani neviem, čo je, ale ak sa to dá kúpiť v tescu a je to na jedenie, vyskúšam :o))
hryzenie je prejav vášne, teda v určitých dávkach, potom je to už kanibalizmus :o))
čo ma má hrýzť? to ani neviem, čo je, ale ak sa to dá kúpiť v tescu a je to na jedenie, vyskúšam :o))
hryzenie je prejav vášne, teda v určitých dávkach, potom je to už kanibalizmus :o))
tak si predstav silu v tej vášni. Ja ti ju prevediem do merateľnej jednotky: konkrétne do 230V ;-)
čo poviete? ja pozerám galériu a mňa už to nejak nebaví :)
lietadlo letí, lietadlo hore k*k*tom letí, lietadlo z ľavej strany letí, lietadlo z pravej strany letí, lietadlo dymí a letí, vrtulník zdola, vrtulník zprava, vrtulník zľava, lietadlo na zamračenej oblohe, lietadlo na modrej oblohe, lietadlo staré, lietadlo nové, lietadlo vojenské, lietadlo športové, viac lietadiel, menej lietadiel, lietadlo nízko, lietadlo vysoko...
offtopic 2 :o)
ani ja, je moc horké na mňa...a to mi nepasuje k môjmu sladkému looku :o)))
sú.
ale ináč pravdu máš, už som moc úprimný voči nim a to evidentne necenia :)
ale ináč pravdu máš, už som moc úprimný voči nim a to evidentne necenia :)
lietadlo letí, lietadlo hore k*k*tom letí, lietadlo z ľavej strany letí, lietadlo z pravej strany letí, lietadlo dymí a letí, vrtulník zdola, vrtulník zprava, vrtulník zľava, lietadlo na zamračenej oblohe, lietadlo na modrej oblohe, lietadlo staré, lietadlo nové, lietadlo vojenské, lietadlo športové, viac lietadiel, menej lietadiel, lietadlo nízko, lietadlo vysoko...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa