ty čo sa staráš že on dokedy robí???? ja vás nechám osamote romantikovať, nebudem vám držať sviečku neboj sa :)
ja že bdueš natáčať :o))) ale písal, že pri nejakom moku-čiže čaji a v práci sa nemôže, tam sa pracuje, nie odbieha do baru, preto som sa pýtal :o) a keďže sa chcem zajtra vrátiť i domov, tak i to musím brať do úvahy...teda ak sa nesepálime pod obraz v občianskom :o))
ja že bdueš natáčať :o))) ale písal, že pri nejakom moku-čiže čaji a v práci sa nemôže, tam sa pracuje, nie odbieha do baru, preto som sa pýtal :o) a keďže sa chcem zajtra vrátiť i domov, tak i to musím brať do úvahy...teda ak sa nesepálime pod obraz v občianskom :o))
nemôžem ani ja dlho, idem ešte aj ja do Nitry, máme ešte skupinové fotenie s chalanmi z intráku :) ja sa zdržín tiež max takú hodinu a pol.
možno. možno som pekný, možno nie...to je možno :P
hoši, mrzí ma to, no po nočných zdravotných komplikáciách a následných veciach, sa dnes neuvidíme...musel som zrušiť všetko, čo som mal v pláne, snáď niekedy nabudúce...
šak nikto tu nie je, Rolo asi na intráku nasáva, Pali je unavený z roboty, ja po dvohch infúziách a CT-čku, ale hlavne že pohoda muzika ide do slúchadiel :o)
šak nikto tu nie je, Rolo asi na intráku nasáva, Pali je unavený z roboty, ja po dvohch infúziách a CT-čku, ale hlavne že pohoda muzika ide do slúchadiel :o)
Rolo nenasáva, lebo dnes som odovzdal intrák. A Rolo je aj bez tokiny :((((((((
a čo ti je? KO? ja vždy tvrdím že pálenka je pre chlapov a nie pre tehotné ženy :)
už som ti chcel citovať ďalšieho slovenského rappera:
´Svojich oj*bávaš???? Hanba ti!!!!!!´
som ho prehliadol nejak :o)) nič, žijem..našťastie či bohužiaľ...chcel som ísť pozrieť toho haluzáka pravítkového a reku stretnem i grcajúceho Onana, no po troch rokoch relatívneho pokoja (ak nerátam december či marec) som dostal skoro rovnaké upozornenie o hodnotách života :o)
počuj Maťo, ty si tak rozhľadený týpek do slúchadiel skoro ako ja, nevieš, kde na Slovensku je kamenná predajňa alebo showroom, čo má reálne na sklade niečo takéto?
http://www.akg.com/personal/K_272_HD,pcatid,8,pid,79,_psmand,1.html
offtopic 2 :o)
a čo ti je? KO? ja vždy tvrdím že pálenka je pre chlapov a nie pre tehotné ženy :)
už som ti chcel citovať ďalšieho slovenského rappera:
´Svojich oj*bávaš???? Hanba ti!!!!!!´
ale keď si bol chorý tak samozrejme nie :)
počuj Maťo, ty si tak rozhľadený týpek do slúchadiel skoro ako ja, nevieš, kde na Slovensku je kamenná predajňa alebo showroom, čo má reálne na sklade niečo takéto?
http://www.akg.com/personal/K_272_HD,pcatid,8,pid,79,_psmand,1.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa