Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

conan7
2010-05-31 22:52:54+02
Ani nie zákazka, kamošovi/bývalému spolubývajúcemu by som mal ísť fotiť promócie, ale prioritná akcia je 4-dňový kaprársky maratón, tam by som to hlavne potreboval. a to je od štvrtku.
Počuj kedy ideš do Paríža? keď sa dorieši to sklo teraz či nabudúci týždeň, som ti to ochotný požičať, keď ťa to zaujíma tak SS.

Strhak
2010-06-01 07:50:35+02
príspevok od: Granko
všetko sa dá, i keď podpultovo...niekedy, keď nebol on-line systém, tak sa vypisovali zmluvy a autorizovali cez telefón...to je záložný systém, keď nejdú on-line veci...len je to oveľa pracnejšie, preto ho chápem...
nie nedalo, lebo spadli do posudzovania. Je to blbé ale možno keď dnes prídem do práce už to bude mať schválené a možno aj nie. Inak škoda lebo to sklo mám a nie vždy je dostupné.

maTTo_corp
2010-06-01 13:32:04+02
wtf?....zasa bol dajaky flame že tomatito fotku zmazal? či čo?

Granko
2010-06-01 13:51:17+02
príspevok od: maTTo_corp
wtf?....zasa bol dajaky flame že tomatito fotku zmazal? či čo?
ja som to čakal už pred obedom, lebo od polnoci vábila hodnotenia ako mucholapka :o) a mušky sa chytili, zámer vyšiel :o)

maTTo_corp
2010-06-01 14:09:46+02
ja som to čakal už pred obedom, lebo od polnoci vábila hodnotenia ako mucholapka :o) a mušky sa chytili, zámer vyšiel :o)
ale čo sa stalo?...kua mne to tu príde jak na detskom ihrisku.....

Granko
2010-06-01 14:16:35+02
príspevok od: maTTo_corp
ale čo sa stalo?...kua mne to tu príde jak na detskom ihrisku.....
bol to test a recesia zároveň...ja som to tak pochopil...
chcel zistiť, či nastala nejaká zmena v systéme, pridal po polnoci, hodnotiace mušky sa chytili na med (fotka bola veľmi dobre vybratá a dobrá, čiže aj možno oprávnene), tak ju zmazal...
mal 65-70 hodnotení od polnoci kvalitou samé sedmičky, ostatok 6,5 priemer a to je hodina-dve poobede..škoda, že ju nenechal do večera, bola by to sranda, koľko by nazbieral..zámer mu vyšiel, tak to zmazal...

maTTo_corp
2010-06-01 14:21:08+02
bol to test a recesia zároveň...ja som to tak pochopil...
chcel zistiť, či nastala nejaká zmena v systéme, pridal po polnoci, hodnotiace mušky sa chytili na med (fotka bola veľmi dobre vybratá a dobrá, čiže aj možno oprávnene), tak ju zmazal...
mal 65-70 hodnotení od polnoci kvalitou samé sedmičky, ostatok 6,5 priemer a to je hodina-dve poobede..škoda, že ju nenechal do večera, bola by to sranda, koľko by nazbieral..zámer mu vyšiel, tak to zmazal...
hmmm tak aj ja som mu dal 21 a myslím, že celkom oprávnene....neviem či bl toto vhodne zvolený ´test, tá fotka by podľa skončila top aj keby ju dal ráno...akurát by to dlhšie trvalo ale verím tomu, že by bola top

Granko
2010-06-01 14:28:50+02
áno, tá fotka bola namakaná, ja som nebodoval práve kvôli tomu tušeniu, že ju zmaže skôr ako zajtra...
ono tu bolo pekne vidieť, o čom sa písalo a píše v iných témach, ktoré veľa ľudí odsudzuje a pokladá za zbytočné...koľko dobrých autorov tu nie je a možno by boli, ako by sa prečistila galérka od snímkov, čo s fotkou majú spoločné akurát tak, že boli urobené foťákom atď...

b.a.f.o.a.r.t.
2010-06-01 14:44:18+02
príjemná demonštrácia noci :) moci

maTTo_corp
2010-06-01 14:46:59+02
áno, tá fotka bola namakaná, ja som nebodoval práve kvôli tomu tušeniu, že ju zmaže skôr ako zajtra...
ono tu bolo pekne vidieť, o čom sa písalo a píše v iných témach, ktoré veľa ľudí odsudzuje a pokladá za zbytočné...koľko dobrých autorov tu nie je a možno by boli, ako by sa prečistila galérka od snímkov, čo s fotkou majú spoločné akurát tak, že boli urobené foťákom atď...
áno rozumiem na čo narážaš, návrhy sú ozaj fajn....ja si len nemôžem pomôcť, stále si ale myslím, že akékoľvek správanie i také čo vyzerá nezištne je či chceme alebo nie podmienené egoizmom ktoré je zakorenené priamo v nás....a ak by skupina ktorá predkladá návrhy bola v topke a iná by nebola, tak by predkladali návrhy oni.....nechcem teraz nikoho uraziť ale takto to podľa mňa funguje, či vedome či podvedome...ale toto mi nevyhovorí nikto...egoizmus je vždy prvým hybateľom všetkých pokusov o zmenu a akéhokoľvek konania...

...trošku som si zafilozofoval...ale však ot :))

Granko
2010-06-01 14:53:08+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
príjemná demonštrácia noci :) moci
recesia je fajn, Top-ka tiež i keď som Foto dňa nezažil, načo pokúšať štastie :o))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-06-01 14:53:32+02
každá opozícia má plno reči ako a čo až pokiaľ sa nedostane do koalície a už je kľudna už je všetko na porádku ... Trošku som si zapojiťizoval :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-06-01 15:01:57+02
btw len tak ot chcel by som poďakovať všetkým ephoťákom ktorý mi prišli zatriasť rukou k narodeninám osobne a zuzke za nový foták :)

Granko
2010-06-01 15:03:32+02
no je to i o tom, že nie každému z predkladačov návrhov ide byť v Top-ke...použijem napr. Stana ako príklad..on na to má, aby tam bola každý deň...nepotrebuje vypisovať ku zmene systému ani čiarku, no robí to...čo mi potom príde divné, však on tam je a čo je ho do druhých, ktorí tam nie sú...egoizmus je dobrý do určitej hranice, možno na začiatku...tak, ako sa zmenili poriadky vo fóre - začali sa mazať nielen zbytočné témy, ale i užívatelia, no v rámci nejakého jing a jangu, sa na opačnú stranu zabudlo...ani galéria nie je lepšia, systém v nej tiež nie, nové témy sa aj tak zakladajú bezhlavo atď...urobilo sa len na jednej strane, nie aj na druhej...všetko sa nedá nechať na užívateľoch...niekedy som systém obhajoval, venoval som mu čas, dosť veľa času, no teraz to beriem flegmaticky, už nie tak horlivo...načo, som len návštevník ako každý iný...

Granko
2010-06-01 15:08:52+02
btw len tak ot chcel by som poďakovať všetkým ephoťákom ktorý mi prišli zatriasť rukou k narodeninám osobne a zuzke za nový foták :)
však promo bolo dostatočné či nie? ;o)
ja si to nechávam dozrieť :o)
niekto sa má, keď foťáky dostáva :o) ja by som ti dal z tesca za euro či koľko stojí :o)) aj tortu so striptérkou si mal?

maTTo_corp
2010-06-01 15:13:34+02
ja ti poblahoželám tiež osobne ale až neskôr ;))

maTTo_corp
2010-06-01 15:18:19+02
no je to i o tom, že nie každému z predkladačov návrhov ide byť v Top-ke...použijem napr. Stana ako príklad..on na to má, aby tam bola každý deň...nepotrebuje vypisovať ku zmene systému ani čiarku, no robí to...čo mi potom príde divné, však on tam je a čo je ho do druhých, ktorí tam nie sú...egoizmus je dobrý do určitej hranice, možno na začiatku...tak, ako sa zmenili poriadky vo fóre - začali sa mazať nielen zbytočné témy, ale i užívatelia, no v rámci nejakého jing a jangu, sa na opačnú stranu zabudlo...ani galéria nie je lepšia, systém v nej tiež nie, nové témy sa aj tak zakladajú bezhlavo atď...urobilo sa len na jednej strane, nie aj na druhej...všetko sa nedá nechať na užívateľoch...niekedy som systém obhajoval, venoval som mu čas, dosť veľa času, no teraz to beriem flegmaticky, už nie tak horlivo...načo, som len návštevník ako každý iný...
tak ani ja to už neberiem nijak tragicky, aktívny som tu asi rok a môj postoj sa za ten čas dosť zmenil....

...ale neviem, niekedy mám z tých jeho vyjadrení čudný pocit, aj keď kvitujem jeho snahu pomôcť aj iným, aby boli videní/aby sa niečo pod fotkami naučili...nech už ale nastanú zmeny alebo nie, kým tu z toho neurobia vivo, ostanem pravidelným návštevníkom a prispievateľom :)

Granko
2010-06-01 15:29:28+02
ver, že aj môj...portál mi veľa vzal, zároveň veľa dal i dáva, ale už jeto triezvejšie, síce nanovo súčasť môjho života ale iná...

neviem, ako to chodí na vive, nikdy som tam nebol a ani ma to neláka...chodím len sem, prípadne si pozriem fotky na pár serveroch pre inšpiráciu...to je všetko...
myslím, že nikto nechce robiť z tohto portálu kópiu niečoho iného...to by ani nebolo dobré...ePhoto je iné, jedinečné (čo z môjho pohľadu nemusí vyznieť objektívne), len po aplikovaní určitých veci pozbieraných na iných portáloch i tu, by to bolo omnoho lepšie...akési technické vychytávky, čo by pomohli :o)

conan7
2010-06-01 15:34:08+02
ja budem mať 27. augusta a mne stačí KATA 33-N-1 :)

maTTo_corp
2010-06-01 15:41:10+02
príspevok od: conan7
ja budem mať 27. augusta a mne stačí KATA 33-N-1 :)
si nejaký skromný nie? :)

Strana 225 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()