jaj a do neba sa nedostanem, ani tam netúžim, ani neverím že také niečo existuje. ale ked je musí tam byť samá pretvárka.
jasné, že existuje..však to je i vedecky dokázané - Hublov teleskop čosi také zachytil pár rokov dozadu niekde ďaleko vo vesmíre...a nikto nevie, čo to bolo, podobalo sa to vraj na bránu a nejaké mesto osvietené :o)
V náväznosti na skorčí príspspevok, že už máš toľko objektívov, že ich nemáš ako prenášať, usudzujem, že namiesto do fototechniky ideš vrážať eurá do kuriev?
no ideálne by bolo niekoho, ale zatiaľ nemám skúsenosti s obchodom s bielym mäsom,.
najlahšie by bolo keby som bol 17ročná mladá blondínka, pretiahol by ma dvakrát taký k*revník Riberry a už by som mal na 400 f2.8
V náväznosti na skorčí príspspevok, že už máš toľko objektívov, že ich nemáš ako prenášať, usudzujem, že namiesto do fototechniky ideš vrážať eurá do kuriev?
myslel som opačne, že ja sa budem kurviť, ešte pevnú 400ku by som potreboval :)
a do žien rázne odmietam investovať, v žiadnom prípade nebudem krmiť vyj*baaaaanééé zlatokopkyyyyyyy
čaf maťo ťa vítam v dnešnej grankovici mišo si išiel naliať pohár mlieka :) ne som plánoval také piatkové diskusie že čo nám týždeň vzal či peniaze ilúzie poctivosť a podobne takú večernú nekonfliktnú pohodlu :)
offtopic 2 :o)
jasné, chápem...
rozmýšlam aj nad prostitúciou :)
akože seba či niekoho?
najlahšie by bolo keby som bol 17ročná mladá blondínka, pretiahol by ma dvakrát taký k*revník Riberry a už by som mal na 400 f2.8
a do žien rázne odmietam investovať, v žiadnom prípade nebudem krmiť vyj*baaaaanééé zlatokopkyyyyyyy
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa