akože bez? nebola či ju Pali predal za drahšie niekomu inému či ti ju cestou šlohli či čo? :o))
to si mi mal skôr povedať, na krabici od mlieka to nebolo napísané...ale aspoň sa budeš skladať na výbavičku :o))
to nie je choroba, to je stav :o))
som ho prehliadol nejak :o)) nič, žijem..našťastie či bohužiaľ...chcel som ísť pozrieť toho haluzáka pravítkového a reku stretnem i grcajúceho Onana, no po troch rokoch relatívneho pokoja (ak nerátam december či marec) som dostal skoro rovnaké upozornenie o hodnotách života :o)
počuj Maťo, ty si tak rozhľadený týpek do slúchadiel skoro ako ja, nevieš, kde na Slovensku je kamenná predajňa alebo showroom, čo má reálne na sklade niečo takéto?
http://www.akg.com/personal/K_272_HD,pcatid,8,pid,79,_psmand,1.html
taak AKG som videl predávať ale presne kde ti nepoviem....ale občas niekde vidno nejaké veci od nich, nikdy nie veľa ale vidno.....a showroom - na slovensku nič také nečakaj, neverím že by niekde niečo také bolo....ale zas tak rozhľadený niesom, možno sú nejaké predajne, toto je ale už pre DJs tak neviem, v košiciach neviem teda o ničom takom...
bola už som mal mormálne nasadenú, ale z cetelemu nám to neschválili. Zlyhalo overovanie zamestnávateľa, oco robí v štátnom podniku, kde okolo tretej už ani muchy nelietajú, teda precestoval som kopu peňazí skoro kvôli ničomu ked Paliho nepočítam :D :D
teraz fakt neviem čo bude, lebo tento týždeň už by som sklo potreboval ako soľ, ale do BB už nepôjdem, lebo nemám kedy, odzajtra mám prax...
taak AKG som videl predávať ale presne kde ti nepoviem....ale občas niekde vidno nejaké veci od nich, nikdy nie veľa ale vidno.....a showroom - na slovensku nič také nečakaj, neverím že by niekde niečo také bolo....ale zas tak rozhľadený niesom, možno sú nejaké predajne, toto je ale už pre DJs tak neviem, v košiciach neviem teda o ničom takom...
práveže nie sú z kategórie dj´s, inak si to zoženiem za bombové ceny, odskúšam atď...toto sú štúdiové slúchadlá, najlepší pomer cena/výkon, precízna kvalita...lebo nechcem dať za Denon-ky 350, stačia aj za polovičnú cenu...predajcov je ako maku, len každá predajňa ich má na objednávku a dovozca ich má na sklade, no je to shop...a ja ich chcem reálne počuť, skúsiť už po vypálení magnetov...asi si mi zostáva len Viedeň...
práveže nie sú z kategórie dj´s, inak si to zoženiem za bombové ceny, odskúšam atď...toto sú štúdiové slúchadlá, najlepší pomer cena/výkon, precízna kvalita...lebo nechcem dať za Denon-ky 350, stačia aj za polovičnú cenu...predajcov je ako maku, len každá predajňa ich má na objednávku a dovozca ich má na sklade, no je to shop...a ja ich chcem reálne počuť, skúsiť už po vypálení magnetov...asi si mi zostáva len Viedeň...
tak akože dačo som našiel, určite majú aj sluchatka ale na stránke nemajú nič....ale možno keď budeš mať cestu tak sa choď pozrieť..
no to je normálny postup, ktorý síce niekedy nebol až taký prísny, ale už skoro dva roky sú na toto dôslední :o)
si mu mal nechať podpísané papiere, zálohu atď a po overení by ti to bol poslal kuriérom...aj to sa robí...
nedajú sa papiere vytlačiť kým to oni nepotvrdia. či nejak tak, ked príde Palo vysvetlí. ja by som tam necahl aj nohu od kolena dole, len aby som už tento týždeň mal :(
nedajú sa papiere vytlačiť kým to oni nepotvrdia. či nejak tak, ked príde Palo vysvetlí. ja by som tam necahl aj nohu od kolena dole, len aby som už tento týždeň mal :(
všetko sa dá, i keď podpultovo...niekedy, keď nebol on-line systém, tak sa vypisovali zmluvy a autorizovali cez telefón...to je záložný systém, keď nejdú on-line veci...len je to oveľa pracnejšie, preto ho chápem...
offtopic 2 :o)
to si mi mal skôr povedať, na krabici od mlieka to nebolo napísané...ale aspoň sa budeš skladať na výbavičku :o))
to nie je choroba, to je stav :o))
počuj Maťo, ty si tak rozhľadený týpek do slúchadiel skoro ako ja, nevieš, kde na Slovensku je kamenná predajňa alebo showroom, čo má reálne na sklade niečo takéto?
http://www.akg.com/personal/K_272_HD,pcatid,8,pid,79,_psmand,1.html
teraz fakt neviem čo bude, lebo tento týždeň už by som sklo potreboval ako soľ, ale do BB už nepôjdem, lebo nemám kedy, odzajtra mám prax...
http://www.ketos.eu/
si mu mal nechať podpísané papiere, zálohu atď a po overení by ti to bol poslal kuriérom...aj to sa robí...
základák mi nepasuje ani jeden...
...mne by sa tiež zišlo nejaké ultrawide sklo do toho paríža, ale takto som rád, že som zohnal aspoň toho tamrona, tak si hádam vystačím aj s ním....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa