prečo?...to je najsrandovnejšia domáca kapela si myslím :))...inak vidím, že aj teba bafo s tou metrosexualitou trochu natoto :D...
jaaaj mna bafo vôbec nie :) mna nasrali ženy :D :D pozorujem také niečo, že predstava ideálneho muža /chalana je dosť skreslená...no čo spravíš treba sa dobre narodiť...
jaaaj mna bafo vôbec nie :) mna nasrali ženy :D :D pozorujem také niečo, že predstava ideálneho muža /chalana je dosť skreslená...no čo spravíš treba sa dobre narodiť...
...čo ja viem, je to možné.....predstava podľa mňa ani nemôže byť skreslená, lebo každý má vlastné a teda ani nemá zmysel to riešiť....ja sa nesťažujem, mne je fajn :)
ked niekto nie je vyholený, nemá 40 kilový bachor od piva, trochu má dlhšie vlasy, miesto mozgu nemá kreatín a steroidy, kto nechce každému prij*bať a každá druhá veta nie je ´uj*b tomu´ tak ten je už metrosexuál?
celé si to nepochopil :) ale komu to bolo adresované tomu porozumel a o to šlo :) a ja neberiem asteroidy:)
...čo ja viem, je to možné.....predstava podľa mňa ani nemôže byť skreslená, lebo každý má vlastné a teda ani nemá zmysel to riešiť....ja sa nesťažujem, mne je fajn :)
ale existuje všeobecne akceptovaný typ, čo v súčasnosti je ďaleko od ideálu...
offtopic 2 :o)
ale mal som Katie Cassidy alias ´Ruby´ zo Supernatural :)
ach môj bože :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa