nie nie, ty si zo mňa pokakaný, aj do Bystrice si bol mäkký prísť... :)
no ja ti neviem, posero predsa nehovorí, že príde ale že nepríde :o)
úprimne, radšej by som bol prišiel na výlet, ako behať po nemocnici, po CT-čku, dávať do seba dve jednotky infúzie a baviť sa o druhej v noci s tetou v červených gatiach s reflexnými pásikmi v takom divnom taxíku s blikajúcimi svetielkami na streche :o)
Som si pri tom spomenul na vtip o vtákovi ohnivákovi :-)
neprovokuj, lebo požiadam o vymazanie konta, hovoril som ti už ;)
ale miesto toho by si povedal že ako je to gramaticky správne smeješ sa jak slniečko... :)
furt sa len vyhrážaš, sľubuješ, navnadíš a potom nič...už ma to nebaví :o)))
šak a čo mám robiť, len sa smiať, bo neviem, čo znamená ´zhnie´, ani aký má základný tvar, ani akú činnosť, stav vyjadruje...tak konečne po pár mesiacoch nielenže vyzerám ako hotentót, ale aj tak chápem...čiže je súhra medzi vonkajškom i vnútrom :o))
offtopic 2 :o)
úprimne, radšej by som bol prišiel na výlet, ako behať po nemocnici, po CT-čku, dávať do seba dve jednotky infúzie a baviť sa o druhej v noci s tetou v červených gatiach s reflexnými pásikmi v takom divnom taxíku s blikajúcimi svetielkami na streche :o)
ja odjakživa tvrdím že pálenka je pre chlapov a nie pre tehotné ženy :)
to bude asi tým, že nepijem :o) ale na druhej strane mladé záchranárky majú čosi do seba ;o))
ale barový pult by si mi mohol otvoriť, to už lutuješ, nech ti to tam zhnie :)
Vivo Per Lei
http://www.youtube.com/watch?v=C3BG0dvURfs
- Takého ohnivého?
- Nie, ohníva.
ale miesto toho by si povedal že ako je to gramaticky správne smeješ sa jak slniečko... :)
šak a čo mám robiť, len sa smiať, bo neviem, čo znamená ´zhnie´, ani aký má základný tvar, ani akú činnosť, stav vyjadruje...tak konečne po pár mesiacoch nielenže vyzerám ako hotentót, ale aj tak chápem...čiže je súhra medzi vonkajškom i vnútrom :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa