veď o to ide, ale vtedy mám problém zahryznúť si do klávesnice, ale veľmi sa mi to nepáči...
to vieš, keď nejaký blb hucká ľudí proti sebe a hovorí si Johny Cash, tak sa nie je čo diviť...
no i ja píšem často ako maďar či hotentót a pritom nie som...teda okrem hotentóta :o)))
hmm neviem či ano a či nie ale ako dnes som sa dočítal v nemenovanomm denníku že v J.A.R ukradli fotografovi výstroj za ´iba´ 618 454 eur ako že díki.Pätnásť rokov pre zlodejov, ktorí okradli fotoreportéra stálo im to za to????
Oznam pre milovníkov kozmopusov ku každému zakúpenému kozmopusu sada hviezdnych režimov a k stiahnutiu z www.kozmopus.com 162 máp najbližších galaxii zdarma
Oznam pre milovníkov kozmopusov ku každému zakúpenému kozmopusu sada hviezdnych režimov a k stiahnutiu z www.kozmopus.com 162 máp najbližších galaxii zdarma
nejak im to nefunguje, asi nezaplatili hosting...skúsim neskôr...
a ja nedostanem nič? ja mám kozmopysk :o)
nejak im to nefunguje, asi nezaplatili hosting...skúsim neskôr...
Hosting asi zaplatili na inej planéte a trošku to mrzne ale né trošku mi hrabe ale tu je to povolené no né a spoznal som ultra až som nespomenul a v poho človek len bolo málo času tak som nestihol riešiť a ešte aj annam či ako sa to píše som z toho trochu zmätäná ako by či bi povedala mrco ale už fakt dosť idem si dať coctajl do mekáča nech tu nešokujem ľudí čo ma nepoznajú a budú sa báť chodiť do vlákna :) a inak všimol si si že si žena tu ako zakladateľ starého vlákna
Hosting asi zaplatili na inej planéte a trošku to mrzne ale né trošku mi hrabe ale tu je to povolené no né a spoznal som ultra až som nespomenul a v poho človek len bolo málo času tak som nestihol riešiť a ešte aj annam či ako sa to píše som z toho trochu zmätäná ako by či bi povedala mrco ale už fakt dosť idem si dať coctajl do mekáča nech tu nešokujem ľudí čo ma nepoznajú a budú sa báť chodiť do vlákna :) a inak všimol si si že si žena tu ako zakladateľ starého vlákna
povolené je všetko, čo nie je zakázané a tu zvlášť :o)
Ivan vyzerá v pohode človek, podľa fotky určite, podľa písmen tiež, aj keď niekedy ho bolo viac vidieť...anka je podľa face-u milé stvorenie, verím, že aj naživo :o)
však sem nikto nechodí, asi sa boja či čo, len občas sem niekto zablúdi, keď už sme tú tá skupinka ;o)
hej, viem...asi to bude tým, že som žensky líznutý - teda Venušou a že sa viac pohybujem v ženskej spoločnosti :o) alebo to znamená, že som bol niekedy v minulom živote žena? to by sa vyrojili ďalšie otázky...:o))
tak si to myslí ďalej ... ale nie je to o peniazoch ... za taký rok v kolonke fotografická odbornosť si budem musieť písať profesionál ( nie kvôli kvalite fotiek, ale kvôli tomu, že sa tým idem živiť v jednej reklamnej agentúre)
offtopic 2 :o)
no i ja píšem často ako maďar či hotentót a pritom nie som...teda okrem hotentóta :o)))
http://www.youtube.com/watch?v=W3IHQ5sTbug&feature=related
Ivan vyzerá v pohode človek, podľa fotky určite, podľa písmen tiež, aj keď niekedy ho bolo viac vidieť...anka je podľa face-u milé stvorenie, verím, že aj naživo :o)
však sem nikto nechodí, asi sa boja či čo, len občas sem niekto zablúdi, keď už sme tú tá skupinka ;o)
hej, viem...asi to bude tým, že som žensky líznutý - teda Venušou a že sa viac pohybujem v ženskej spoločnosti :o) alebo to znamená, že som bol niekedy v minulom živote žena? to by sa vyrojili ďalšie otázky...:o))
ideš robiť ministra? však banka dobre platí, si myslím...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa