to už by bol aký stav núdze - zaúčať rodinu...to musí byť niečo nezávislé, asi 170-175cm, nohy až po zem, bruneta, hnedé kukadlá a tak :o))
upresnenie: dlhovlasá bruneta, výška sedí, nohy od zadku až po zem, kukadla sa mi páčia aj zelené a váha tak okolo 65 kg a ochotná sa nielen zaúčať, ale aj fotiť, aby aj na ephoto z toho niečo mali, lebo moje terajšie kolegyne po 30-ke k tomu nejako vzťah nemajú :))) až na jednu, ale jej manžel je policajt a má veľkú pištoľ a vysokú hodnosť :((( tam radšej do kapusty neleziem a druhá kolegyňa má zas manžela justičáka (že kukláč - mocný chlop s ešte mocnejšou zbraňou) a tretia čerstvo vydatá kolegyňa má manžela právnika ... no chci od nich niečo ...
upresnenie: dlhovlasá bruneta, výška sedí, nohy od zadku až po zem, kukadla sa mi páčia aj zelené a váha tak okolo 65 kg a ochotná sa nielen zaúčať, ale aj fotiť, aby aj na ephoto z toho niečo mali, lebo moje terajšie kolegyne po 30-ke k tomu nejako vzťah nemajú :))) až na jednu, ale jej manžel je policajt a má veľkú pištoľ a vysokú hodnosť :((( tam radšej do kapusty neleziem a druhá kolegyňa má zas manžela justičáka (že kukláč - mocný chlop s ešte mocnejšou zbraňou) a tretia čerstvo vydatá kolegyňa má manžela právnika ... no chci od nich niečo ...
no chlape, máš to ťažké...ale ideš na to zo zlej strany - v rámci hesla - jééj, slečna, vy máte ale pekného psíka, môžem si vás pohladkať - nepýtaj sa kolegýň, ale pýtaj sa manželov...niekde pri pive mu ukáž, že vieš nafotiť niečo, čo sa mu bude páčiť-nejaké ukážkové foto, že môže sa pochváliť pred kolegami, akú ma peknú ženu, budú mu závidieť, že mu žena splní, čo bude chcieť a tak...zahraj každému trochu na strunu a uvidíš, nebudeš stíhať fotiť :o)
neblázni, to aké študentské pitie :o) a teraz som dopil pepsikolu...však to sa mi viac oplatí cez noc na hajzli sedieť, furt sa mi nechce behať :o))
ale dám si fajnovo miešaný drink zvaný Granko v mlieku :o))
offtopic 2 :o)
čo pijeme? :o))
ale dám si fajnovo miešaný drink zvaný Granko v mlieku :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa