ďakujeme bohu,ficovi a neviem ešte komu za tak dobre zvládnutú krízu a želám do každej rodiny aspoň jednu zrkadlovku a samozrejme aj objektiv a trošku aj tých vedomosti aspoň čo je to telo alebo slr amen (sledujete tie vlákna tento týždeň nie že by som bol ten naj múdrejší ale myslím že to tu speje k maximálnemu vrcholu ešte že tu máme foto škôlku ale nepomáha :) :) :)
ďakujeme bohu,ficovi a neviem ešte komu za tak dobre zvládnutú krízu a želám do každej rodiny aspoň jednu zrkadlovku a samozrejme aj objektiv a trošku aj tých vedomosti aspoň čo je to telo alebo slr amen (sledujete tie vlákna tento týždeň nie že by som bol ten naj múdrejší ale myslím že to tu speje k maximálnemu vrcholu ešte že tu máme foto škôlku ale nepomáha :) :) :)
ja som už normálne namyslený, fakt som bol otom presvedčený že v mojej hlave vládne totál-tma ale som rád že sa našli aj iní...
...mne je posledné týždne už tak smiešno :)))) každý deň téma rovnakého typu, človeka to normálne znechutí, že má 450D :D....
...ja som predtým nechápal, že sa tu niektorí môžete nad tým rozčuľovať ale teraz už chápem úplne......skutočne len čakám kedy tu niekto dá otázky typu ´aký nikkor objektív je najlepší na canon 450D?´ , ´ako sa dá vymeniť objekív na olympuse SP-590 UZ´ alebo ´je na slovensku servis fotoaparátov? ak áno tak poradte kde je lacno a dobre, mám obmedzený rozpočet´...
...niekedy som unesený, šokovaný a zároveň sa až ja sám cítim za tých ľudí trápne....fakt mám z toho zmiešané pocity, ani neviem či sa smiať alebo čo....
pekná esej :) tak potom vysvetlím že čo si ty: si arogantný nafúkanec, ktorý sa hrá na profesionálneho odborníka a určite si spadol z neba učený, ved tí ludia sa len normálne pýtali, čo nevieš poradiť? ešte náhodou na túto stránku už nikdy neprídu ;)
offtopic 2 :o)
potencionálny záujemca už je :) čakám na ďalších :) ale pravdupovediac v súčasnosti by som ešte nepredával :)
potencionálny záujemca už je :) čakám na ďalších :) ale pravdupovediac v súčasnosti by som ešte nepredával :)
vo februári pravdepodobne to ide preč minimálne za 200€.
http://img509.imageshack.us/img509/3588/win7s.jpg
http://foto.bazos.sk/inzerat/2583387/Canon-EOS-5D-Mark-II-Camera-Body-kit--24-do-105-m.php
Prekladané je to nejakým translátorom, lebo normálne by to tak človek nesformuloval.
...ja som predtým nechápal, že sa tu niektorí môžete nad tým rozčuľovať ale teraz už chápem úplne......skutočne len čakám kedy tu niekto dá otázky typu ´aký nikkor objektív je najlepší na canon 450D?´ , ´ako sa dá vymeniť objekív na olympuse SP-590 UZ´ alebo ´je na slovensku servis fotoaparátov? ak áno tak poradte kde je lacno a dobre, mám obmedzený rozpočet´...
...niekedy som unesený, šokovaný a zároveň sa až ja sám cítim za tých ľudí trápne....fakt mám z toho zmiešané pocity, ani neviem či sa smiať alebo čo....
....ale inak to tu mám fakt rád :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa