kristepane...to len maTTo môže takéto niečo povedať a teraz ajty, kde som sa ja dostal, ked začne aj bafo s týmto tak ja už neviem...
ale kdeže Roman Tyčka je môj manžel :) veď vieš že ja som hovädo aj keď sem tam milé ale predsa som buď dobrozlák alebo zlodobrák arogantný egoistický bezohľadný bezcharakterný bezcitný ignorantský hajzel s prejavmi narcizmu
tento kminiak je tak lakomý, minule povedal že má plný barový pult a hovorím tak nalej niečo, a on že nie lebo ja nie som VIP. tak ja hovorím nech mu to zhnijjjjjjjjjje celé...
ale kdeže Roman Tyčka je môj manžel :) veď vieš že ja som hovädo aj keď sem tam milé ale predsa som buď dobrozlák alebo zlodobrák arogantný egoistický bezohľadný bezcharakterný bezcitný ignorantský hajzel s prejavmi narcizmu
ja som ťa mal len za ´chrapúňa úprimnosť´, ale takto rozvinutého som ťa ešte nečítal :o))
tento kminiak je tak lakomý, minule povedal že má plný barový pult a hovorím tak nalej niečo, a on že nie lebo ja nie som VIP. tak ja hovorím nech mu to zhnijjjjjjjjjje celé...
koho zase zabilo? :o)) nepoznám tú osobu...ale krásne závidíš, možno ťa aj roztrhne :o)))
no hej to máme veľa spoločného teda, len tie posledné slová nepasujú, lebo ja neuznávam Hitlera, ja nie som nacista...
offtopic 2 :o)
rol, ty nevieš, čo je dobré :o) až dostaneš rozum, tak zistíš ;o)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa