ako mi včera povedal J. Kroner neviem ti to teraz takto z hlavy povedať :) čo nemlehed idem hed :) dám si jednu chladenú osemnástku a idem buvať
čítam meno, reku či starý alebo mladý, ale potom mi trklo, že Pán herec už nežije, tak len mladý :o) a 18-tka nemá byť teplá? lebo studená - to je iná úchylka ;o))
o tom jurovi som už počul a pozrel by som si ako mu to hrá :)
to sa Rola opýtaj, oni tam majú nejakú predškolskú ligu či čo to vlastne za cirkus fotí :o)) ale inak Juro Majkl nie je môj hudobný odbor, aj keď pár songov od neho poznám...napr. Last Christmas alebo posledný Ježisko, ale to bol ešte vo Wham :o)
čítam meno, reku či starý alebo mladý, ale potom mi trklo, že Pán herec už nežije, tak len mladý :o) a 18-tka nemá byť teplá? lebo studená - to je iná úchylka ;o))
ešte že ti to myslí :) a ja som myslel pivo hádam si nebudem kaziť večer sexom :) ešte mám pol pohára akurát neviem kam pôjdem spať lebo na mojej polke postele si ustlal plyšo a pozerá telku :)
ešte že ti to myslí :) a ja som myslel pivo hádam si nebudem kaziť večer sexom :) ešte mám pol pohára akurát neviem kam pôjdem spať lebo na mojej polke postele si ustlal plyšo a pozerá telku :)
som v nejakom bulvári čítal, že myslenie je matka omylu...a ja sa tak často mýlim ;o) a kto tu píše o sexe...ja som myslel 18-ročnú slivovicu :o)) no kde..predsa k susede ;o)
som v nejakom bulvári čítal, že myslenie je matka omylu...a ja sa tak často mýlim ;o) a kto tu píše o sexe...ja som myslel 18-ročnú slivovicu :o)) no kde..predsa k susede ;o)
to by mi neprešlo aj keď mám susedu jak jednu tak druhú dráždivú jak iron maiden tak každá má aj suseda :)
najsilnejšie pivo ktoré môžem zohnať je 50ka dúfam že ti to bude sedieť :) aj keď tretinka stojí 6€ tak ju budeš u mňa mať keď si na staršie :)
50-tka? to už je moc...aj keď dobre skladovaná...ktovie :o)))
no šesť jurov dať za tretinku je dosť, skoro ako v Rakúsku v bare...
ešte keby som tak pivo pil, by ma to aj trápilo, ale inak ma to nejak netrápi...čiže nemusí ani teba :o)
offtopic 2 :o)
však to je jasné, komu by nechutila 18-tka ;o) teda okrem mňa...ja som na staršie :o)))
no šesť jurov dať za tretinku je dosť, skoro ako v Rakúsku v bare...
ešte keby som tak pivo pil, by ma to aj trápilo, ale inak ma to nejak netrápi...čiže nemusí ani teba :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa