Však čo, raz za čas jedna polnočná neuškodí, treba obmienať... :)
to je tiež pravda :o) len akosi som ešte nevidel polnočnú fotku...čiže pridanú o 0:00 :o) ostatné sú minimálne skoro ranné, lebo 0:01 už nie je polnoc :o)
to je tiež pravda :o) len akosi som ešte nevidel polnočnú fotku...čiže pridanú o 0:00 :o) ostatné sú minimálne skoro ranné, lebo 0:01 už nie je polnoc :o)
Akurát som zistil, že mne tá polnočná fotka ešte nikdy nepomohla, takže aj od tej občasnej asi upustím :D
vidíš, tebe nepomohla, iní na ňu nedajú dopustiť ;o))
No asi 3x čo som to skúsil som skončil s tým, že tá fotka ako sa tam pridala, tak tam ostala a napríklad dnes som tam dával fotku, ku ktorej by som celkom chcel nejaké vyjadrenia a ono to nič nespravilo, teda zatiaľ aspoň. Otázka je, či sú ľudia, čo si pozerajú na konci, alebo počas dňa fotky od polnoci až do konca...
No asi 3x čo som to skúsil som skončil s tým, že tá fotka ako sa tam pridala, tak tam ostala a napríklad dnes som tam dával fotku, ku ktorej by som celkom chcel nejaké vyjadrenia a ono to nič nespravilo, teda zatiaľ aspoň. Otázka je, či sú ľudia, čo si pozerajú na konci, alebo počas dňa fotky od polnoci až do konca...
sú aj takí, ale nie je ich veľa...denne pribudne 160-200, to je 8-10 strán, nie každý si nájde čas a musí to robiť každý deň...ak pár dní, ťažko sa dobieha zameškané...teda dá sa, no berie to v globále dosť veľa času...a ten sa dá využiť aj inak ako komentármi...zvlášť, keď si niekto dá tú námahu okomentovať fotku a potom ju autor zmaže...ale to je už do inej témy...
Ja zvyknem prejst vsetky fotky od polnoci az po poslednu pridanu, niekedy dokonca aj viackrat za den, ked mam na to cas. Bez ohladu na cas pridania sa vyjadrujem iba k tym, ktore ma naozaj uputaju. Neda sa vyjadrit ku vsetkym, je ich vela a nie som nato ani dostatocne fundovany odbornik:)
Tvoju dnesnu som si vsimla uz rano a tipovala som ineho autora, ale ten nedava svojim abstraktom nazvy :)
vieme. naše zázračné detsko. je asi v paríži či v kerej márii.
možno v Márií, možno Hanke, Danke, Janke,
možno v Jožke, možno v Božke,
možno v Kamile, možno v Jarmile,
možno v Betke, možno v Grétke,
možno v Katke, možno v Zlatke,
možno v Milke, možno v Cilke
možno v prechode alebo v záchode :o)
offtopic 2 :o)
Tvoju dnesnu som si vsimla uz rano a tipovala som ineho autora, ale ten nedava svojim abstraktom nazvy :)
http://dievcaleta.topky.sk/se/562/362/msg/15224/192--Lucia-Laczova
možno v Jožke, možno v Božke,
možno v Kamile, možno v Jarmile,
možno v Betke, možno v Grétke,
možno v Katke, možno v Zlatke,
možno v Milke, možno v Cilke
možno v prechode alebo v záchode :o)
ktovie, ci je to +/- :))
že dostane tričko :D :D on dostane všetko čo len chce :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa