Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

conan7
2010-07-13 22:02:50+02
príspevok od: Granko
ahááá, no tak z toho nič nebude...u nás sa víno nepije, teda vôbec sa alkohol nepije :o) a to, čo je v tých veľkých demižónoch, má cez 53% a to sa odpečatiť nepatrí :o)
ja ohnivé vody nepijem :)

Granko
2010-07-13 22:30:51+02
príspevok od: conan7
ja ohnivé vody nepijem :)
však decku by som ani nenalial :o))

Granko
2010-07-13 22:32:09+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
Neklam v telke je taká reklama že požičal krompáč a zbohatol takže požičovňa krompačov teraz ide :) a v telke by mi hádam neklamali či :) ?a na plyša mi nešahaj to je jediný tvor čo ma má rád nezištne :)
ja klamať neviem, lebo potom mám mäkký nos :o)
a to kde dávajú také reklamy - na privat gold? ;o))
si sa ho pýtal? :o)

viking81
2010-07-14 09:03:42+02
idem sa opet offtopicovat :D vsimli ste si tu reklame na fotky sportu..prirody a tak ? ono je to reklama na teleobjektivy...a ted co mi na nej vadi :) naskocia tam tri skla a ide postupne ze dhly ? dlhsi ? najdlhsi ? :) ak to ma clovek chapat ze v zakladnom stave tak mozno ale ved prvy je 70-300....druhy je 70-200 a treti neviem zaradit..tusim pevna 300 f/2,8 do nikonu...ci ? ale to je jedno...v kazdom pripade by mal byt prvy biely canon....a az potom dva nikony...ved berieme ohniskovu vzdialenost predsa :) neviem jak vas ale mne ako nezamestnaneho cloveka ktory sa doma ted strasne nudi to nenormalne stve :)))

Granko
2010-07-14 09:28:17+02
príspevok od: viking81
idem sa opet offtopicovat :D vsimli ste si tu reklame na fotky sportu..prirody a tak ? ono je to reklama na teleobjektivy...a ted co mi na nej vadi :) naskocia tam tri skla a ide postupne ze dhly ? dlhsi ? najdlhsi ? :) ak to ma clovek chapat ze v zakladnom stave tak mozno ale ved prvy je 70-300....druhy je 70-200 a treti neviem zaradit..tusim pevna 300 f/2,8 do nikonu...ci ? ale to je jedno...v kazdom pripade by mal byt prvy biely canon....a az potom dva nikony...ved berieme ohniskovu vzdialenost predsa :) neviem jak vas ale mne ako nezamestnaneho cloveka ktory sa doma ted strasne nudi to nenormalne stve :)))
mať tvoj vek, svoj rozum a som šťastný :o))
však ak sa nudíš, sadni do mesta na lavičku alebo sa choď akože kúpať a popritom sa môžeš kochať krásami slovenského pokolenia ;o)
mňa ani tá reklama na objektívy netrápi, však nemá prečo, ale smejem sa na tej od Sandisku a ich slogane - dovolenka na jednej karte...keď si niekto kúpi veľkú kartu, nafotí na to dovolenku a náhodu mu karta odíde na konci dovolenky, tak bude šťastný-prešťastný, že fotil len na jednu kartu...ja by som ten slogan zmenil :o))

conan7
2010-07-14 09:29:35+02
podľa mňa si to všimli viacerí :)))
ale ja nechápem podstatu reklamy :)

viking81
2010-07-14 09:35:15+02
aj by som sa siel kochat...ale to by tam nesmelo byt 147 stupnov v chaldku :) a co sa kupania tyka....neplavam :( :D njn....sandiskovu som este nestudoval...len som videl tam kartu 64Gb za 634 ojro ci kolko :) a stym ze ked odid...plne suhlasim :)

viking81
2010-07-14 09:36:36+02
mozno je zamerana na zensku cast ephota :-) cim dlhsie....tym lepsie....:) aj ked my vieme ze aj s kratkym sa da toho dost odfotit :-)))

conan7
2010-07-14 09:40:50+02
mozno je zamerana na zensku cast ephota :-) cim dlhsie....tym lepsie....:) aj ked my vieme ze aj s kratkym sa da toho dost odfotit :-)))
pozor na ženské názory, citujem bafa: ´keď sa minú peniaze aj k*k*t je malý...´

Granko
2010-07-14 09:42:16+02
aj by som sa siel kochat...ale to by tam nesmelo byt 147 stupnov v chaldku :) a co sa kupania tyka....neplavam :( :D njn....sandiskovu som este nestudoval...len som videl tam kartu 64Gb za 634 ojro ci kolko :) a stym ze ked odid...plne suhlasim :)
však sadneš niekde do klimatizovanej neviemčoho a ideš...alebo pod dobrý veľký slnečník a môžeš robiť aj ochotného natierača, ktorému záleží, aby sa slečny nespálili ;o) ani ja som niekedy nevedel, no život ma hodil do svojich vôd, tak som sa pred pár rokmi naučil aspoň ako-tak dva spôsoby zo štyroch...v pláne je ďalší :o))

viking81
2010-07-14 09:52:28+02
:D:D:D hmm...nemam slov :)

viking81
2010-07-14 09:53:03+02
však sadneš niekde do klimatizovanej neviemčoho a ideš...alebo pod dobrý veľký slnečník a môžeš robiť aj ochotného natierača, ktorému záleží, aby sa slečny nespálili ;o) ani ja som niekedy nevedel, no život ma hodil do svojich vôd, tak som sa pred pár rokmi naučil aspoň ako-tak dva spôsoby zo štyroch...v pláne je ďalší :o))
naucit sa budem musiet aj ja...:) mam to taky zavezok na tento rok :)

Granko
2010-07-14 09:58:13+02
naucit sa budem musiet aj ja...:) mam to taky zavezok na tento rok :)
záväzok je jedna vec, zrealizovanie druhá...treba len zobrať plavky, okuliare, ísť na plaváreň, šľahnúť sa do vody a začať hýbať rukami :o)

viking81
2010-07-14 10:05:19+02
záväzok je jedna vec, zrealizovanie druhá...treba len zobrať plavky, okuliare, ísť na plaváreň, šľahnúť sa do vody a začať hýbať rukami :o)
teoriu mam naslapanu dobre :D len som ju este nepreviedol do praxe...:) ale verim ze sa k tomu dokopem :)

Granko
2010-07-14 10:11:41+02
teoriu mam naslapanu dobre :D len som ju este nepreviedol do praxe...:) ale verim ze sa k tomu dokopem :)
teória ti je pri topení na dve veci, to chce len a len prax :o))

conan7
2010-07-14 10:40:00+02
keby ste sa narodili na breh nejakej väčšej rieky na Slovensku, tak by ste vedeli plávať od narodenia :)))))))))))

maTTo_corp
2010-07-14 10:55:20+02
a ja som si napr všimol, že v reklame pre hoya filtre je nikon pre ľavákov :)..

viking81
2010-07-14 11:56:28+02
príspevok od: maTTo_corp
a ja som si napr všimol, že v reklame pre hoya filtre je nikon pre ľavákov :)..
myslim ze o reklamach by tu mohlo vzniknut dlasie vlakno :D

viking81
2010-07-14 11:56:49+02
príspevok od: conan7
keby ste sa narodili na breh nejakej väčšej rieky na Slovensku, tak by ste vedeli plávať od narodenia :)))))))))))
ja byvam cely zivot pri vahu :D

conan7
2010-07-14 13:41:13+02
ja byvam cely zivot pri vahu :D
jaaaaj, tak aj toto pravidlo je vyvrátené :)))))))

Strana 297 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()