ááááá nebolo to také svetové teraz, ja by som sa priznal :))))
tak inokedy ;)
...a keď kúpiš tú 400, tak vieš o tom že nám obom platíš zájazd na madagaskar (+ ja beriem aj priateľku aby si mal na čo nadávať :)))) a ideme fotiť lemúry ;D
tak ale ja gay niesom a nechcem aby to tak vyzeralo....čiže z lemúrov nebude nič? :D
a na madagascare nie sú ženy či ký boh. určite tam sú pekné černošky, tak na čo budeme brať zlatokopky z domu? :))))))))))))))))
(sory nebrať osobne) :DDDDDDD
a na madagascare nie sú ženy či ký boh. určite tam sú pekné černošky, tak na čo budeme brať zlatokopky z domu? :))))))))))))))))
no verím, že počúvam, čo počúvam, počúvam správne :o))
- Věrite v Boha, pani doktorko?
- Ne, nechapu jak někdo muze verit, nejsu zadne dukazy...
- Hmm, ja sem vasi p*cu taky nevidel a verim ze ji mate...
no keď som presvedčil Caka na môj batoh, kúpil i mu ho odniesol akože donáška kuriérom ako na dobierku, tak aj teba presvedčím o niečom :o)) moje argumentačné schopnosti sa občas hodia ;o)
offtopic 2 :o)
...a keď kúpiš tú 400, tak vieš o tom že nám obom platíš zájazd na madagaskar (+ ja beriem aj priateľku aby si mal na čo nadávať :)))) a ideme fotiť lemúry ;D
nebudz jak Granko on to furt bere vážne :PPPPPPPPPP
ved ujo jano povedal, budeme plakať a krvavé slzy :)))))))
ja nie som veriaci :))))
neviem, aké sú to, čakám, že to názorne ukáže - že aha, takto sa plačú krvavé hrachy z očú...:o))
- Věrite v Boha, pani doktorko?
- Ne, nechapu jak někdo muze verit, nejsu zadne dukazy...
- Hmm, ja sem vasi p*cu taky nevidel a verim ze ji mate...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=132979
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa