no keď som presvedčil Caka na môj batoh, kúpil i mu ho odniesol akože donáška kuriérom ako na dobierku, tak aj teba presvedčím o niečom :o)) moje argumentačné schopnosti sa občas hodia ;o)
tak zas mňa od tej katy 33 neodhovoríš :))))))
ale ja som tvrdohlavý veľmi, mňa nepresvedčíš :)
a tak kvôli tomu sa nebudem trepať do BA :)))))
vzorec je jednoduchý, ked mi nesadne kata 33 tak na súčasnom trhu neexistuje pre mňa použiteľný batoh :)
Tak to mi dáko ušlo :-):-):-) a možno to tak malo byť čo keď kráčala po mňa
no kým ti len toto ušlo, je dobre ;o)
ale tak no...zase si až tak nefandi, že akože si vip, tak príde špeci pre teba...ty nikam nepôjdeš, tak sa ani nezberaj, bo ťa nepustím(e)...som rád, že to plne chápeš :o)
keby conan skutočne vlastnil katanu od Hattoriho Hanza, tak absolútne by som sa s vami nebavil. to po prvé. to mrco má iný tovar, to treba uznať.
ujo quentin už natáčanie Kill Bill vol. 3 potvrdil, tak mali by ste sa ponáhlať alebo vytvoriť ďalší kultový a šialený film :))
offtopic 2 :o)
ale ja som tvrdohlavý veľmi, mňa nepresvedčíš :)
neskúšal :D:D:D
vzorec je jednoduchý, ked mi nesadne kata 33 tak na súčasnom trhu neexistuje pre mňa použiteľný batoh :)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=132979
peace.
peace.
ale tak no...zase si až tak nefandi, že akože si vip, tak príde špeci pre teba...ty nikam nepôjdeš, tak sa ani nezberaj, bo ťa nepustím(e)...som rád, že to plne chápeš :o)
aj keď som pôvodne myslel na opáčenie igelitky nie Marcela, tak tvoj nápad sa mi páči viac :o)
ujo quentin už natáčanie Kill Bill vol. 3 potvrdil, tak mali by ste sa ponáhlať alebo vytvoriť ďalší kultový a šialený film :))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa