Rasťo, nereagoval by som, keby si nespomenul niečo, čo sa ma priamo dotýka...
Offtopic je miesto, kde ľudia chodia kecať o tom, o čom sa nediskutuje inde aj z toho dôvodu, aby sa eliminovalo niečo, čo vadí dosť ľudom z tvojej skupiny - o živote, myšlienkach, hocičom inom, len nie o fotení...
je to otvorené pre hocikoho, kto chce niečo napísať a nejde o fotografovanie...
len akosi mi nedochádza, v čom ti vadí jeho existencia...je to bežná vec, ktorá funguje na fórach, dokonca jedna banka ho má :o)
veď to bolo vybalené...prišla neter - že čo to máš? tak som jej to vysvetlil detským dialektom :o) a včera som si zohnal taký vysoký národný klobúk, náhoda ako blbec, zvlásť, kedď som to v pondelok spomínal, ale dobre je :o)
veď to bolo vybalené...prišla neter - že čo to máš? tak som jej to vysvetlil detským dialektom :o) a včera som si zohnal taký vysoký národný klobúk, náhoda ako blbec, zvlásť, kedď som to v pondelok spomínal, ale dobre je :o)
ale aby si si nemyslel, že to oné normálne na nosenie - to iba na miesta, kde je menší výskyt Slovákov - akože Olšany Open a tak :o)))
na bežné nosenie mám normálne klobúčiky, lebo šiltovka mi nejde ku ksichtu :o)
offtopic 2 :o)
Offtopic je miesto, kde ľudia chodia kecať o tom, o čom sa nediskutuje inde aj z toho dôvodu, aby sa eliminovalo niečo, čo vadí dosť ľudom z tvojej skupiny - o živote, myšlienkach, hocičom inom, len nie o fotení...
je to otvorené pre hocikoho, kto chce niečo napísať a nejde o fotografovanie...
len akosi mi nedochádza, v čom ti vadí jeho existencia...je to bežná vec, ktorá funguje na fórach, dokonca jedna banka ho má :o)
na bežné nosenie mám normálne klobúčiky, lebo šiltovka mi nejde ku ksichtu :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa