mozeme vybavit aj to ... Sa Vz.58 je v Racisdorfe a okoli beznou domacou rekvizitiu ... len tie svetojanske musky budu asi problem ... neviem kde maju hniezdo
kurňa, Marcel, čo sú toto za knižky...moc sa mi ľúbia tie slová, to je fakt :o)
Sú to poviedky. Toto je z ´Masky červenej smrti´. Najradšej mám od Poa báseň ´Havran´ (Raven) a následné dielko ´O básnickej skladbe´ kde všetkým vytmavil ako zvíťazil analytický prítup nad ´umením´ a ´citmi´ ...
no tak pokračovanie tejto témy už fakt nepatrí na fotofórum a ani do offtopicu, to niekedy možno osobne pri desaťlitrovom demižóne.
ale ver mi, už žiadne struny neexistujú.
mozeme vybavit aj to ... Sa Vz.58 je v Racisdorfe a okoli beznou domacou rekvizitiu ... len tie svetojanske musky budu asi problem ... neviem kde maju hniezdo
to sa dá normálne kúpiť? pokiaľ viem, samopal (funkčný) je mimo zbrojný preukaz...či mám mylné info?
hniezdo majú v zbrojáku :o) alebo dám inzerát na net, že kúpim za škatuľku, možno sa niekto ozve :o)))
ked raz pojdes okolo 12ky ... to je len trapne oddelenie z beletriou na dlhe zimne vecery ...
aj beletria je fajn a čaro knižiek dupľom...akosi im prichádzam v poslednej dobe na chuť :o) vidím, že Kronika ľudstva či niečo o Atlantíde nechýba :o)
jedno si zapamätaj v súvislosti so mnou. kto chce mať hádku, spor, vojnu so mnou ja som ochotný to hocikomu darovať. proste kto sa so mnou chce pohádať tomu sa to určite podarí. v tomto som skutočne dobrý aj udržovať spor/vojnu roky.
to je aj preto, že ja nemám absolútne čo stratiť, nič sa mi nemôže stať, v podstate nikto ma nepotrebuje a z toho vyplývajúc ani ja nikoho nepotrebujem ergo nemusím sa nikomu pchať do riti a odpúšťať veci.
chápeš ne? :))))
...nejdem sa do teba navážať :)...ale presne také hádky nemám rád - detské bliakanie bez argumentov...ale to nič, to robia často aj naši, ak mi nemajú čo povedať, vymyslia si hocičo :) na nič dobré to nebolo, akurát teraz môžeš (hoci aj roky :)))) udržiavať dačo čo si umelo, bezdôvodne a nezmyselne vytvoril ty sám...
cítil som výzvu na hádku, tak som zareagoval tak, ako som zvykol v takej situácii zareagovať a ako aj budem do konca tohto dlhého života reagovať. chápeš ne? :)
bezdôvodne nie, dôvodov je habadej...
cítil som výzvu na hádku, tak som zareagoval tak, ako som zvykol v takej situácii zareagovať a ako aj budem do konca tohto dlhého života reagovať. chápeš ne? :)
čo si šiši? ved na teba sa neviem hnevať si môj idol :))))))))))))
kua pozerám galérku, ale dnes je to strašná, nenormálna slabota...neviem či som našiel dnes jednu fotku ktorá by so mnou fakt urobila, že wow alebo nejak oslovila....hrúza des
offtopic 2 :o)
ale ver mi, už žiadne struny neexistujú.
hniezdo majú v zbrojáku :o) alebo dám inzerát na net, že kúpim za škatuľku, možno sa niekto ozve :o)))
tych svetelnych mam zopar doma, ale bezne pouzivam(e) klasicke vz.43 z armadnych prebytkov / ulozeniek
to mi je jasné ako rané zore :o)
to je aj preto, že ja nemám absolútne čo stratiť, nič sa mi nemôže stať, v podstate nikto ma nepotrebuje a z toho vyplývajúc ani ja nikoho nepotrebujem ergo nemusím sa nikomu pchať do riti a odpúšťať veci.
chápeš ne? :))))
....píšem ti len preto, že nemám čo stratiť :))))
spravme klub...
spravme klub...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie