beholder je múdra hlava :o)
veľmi dobrá veta...občas sú tu také výroky, že si ich oplatí zapamätať :o)
hej veru, pre mňa jeden z mála ľudí tu na portáli, ktorý si povie bez okolkov to čo si myslí...a pritom si to môže aj kľudne ´dovoliť´ keďže si niektorí vyžadujú fotky v galérke na to, aby si sa vyjadril :))...jeho fotky ale ozaj ešte dodávajú váhu jeho argumentom....
...mám zostavený taký osobný all stars team užívateľov :)...ale neboj aj ty si tam :)
tak ja teraz idem pofotiť trochu šport cez víkend (ako sa to vezme, skôr to do tej kolónky dám ako recesiu:))....síce inscenačka ale keď sa podarí, bude to sranda :))
no...hádam sa mi to podarí...ono keď ju uvidíš tak hádam pochopíš čo som myslel :)...to je skôr na kolónky šport, humor a možno ešte experiment...so športom to má len tak trochu voľačo spoločné, ale viac už nejdem hovoriť, radšej si to poriadne premyslím, nech sa tu zbytočne nevychvaľujem keď ešte nič nemám v ruke :D
kua pozerám galérku, ale dnes je to strašná, nenormálna slabota...neviem či som našiel dnes jednu fotku ktorá by so mnou fakt urobila, že wow alebo nejak oslovila....hrúza des
Ach ja trpák, trulo makový - mal som si cez týždeň spraviť čas a prhrabať sa v archííííve mojom bohatóóóm, poupravovať a dačo pridať...veru mal...hm.. večná škoda , že som nedal nejakého letiaceho motýľa...už to vidím jak by si pri tom wow aj úúúúúrčite pišťal ...od des.nej radosti :-))
Ach ja trpák, trulo makový - mal som si cez týždeň spraviť čas a prhrabať sa v archííííve mojom bohatóóóm, poupravovať a dačo pridať...veru mal...hm.. večná škoda , že som nedal nejakého letiaceho motýľa...už to vidím jak by si pri tom wow aj úúúúúrčite pišťal ...od des.nej radosti :-))
neviem...reagovať, nereagovať? neviem...:) ale ktovie, možno máš pravdu, možno by som sa aj vydesil, aj vybesnil...ale ak ťa to poteší, neobesil by som sa :)
neviem...reagovať, nereagovať? neviem...:) ale ktovie, možno máš pravdu, možno by som sa aj vydesil, aj vybesnil...ale ak ťa to poteší, neobesil by som sa :)
Ľuboš, vitaj u nás doma :o) teba som tu dávno nevidel, ak vôbec niekedy :o))
to treba zapiť takúto vzácnu návštevu - že dúšok čokoládového mlieka na tvoje zdravie :o)
kua pozerám galérku, ale dnes je to strašná, nenormálna slabota...neviem či som našiel dnes jednu fotku ktorá by so mnou fakt urobila, že wow alebo nejak oslovila....hrúza des
stačí sa pozrieť na profilovku, tá by sa dala hodnotiť aj bodovať :o)
noha sa tu už dosť veľa riešila, neviem či s tým chcem zas začínať, potom príde Rolo a vieš ako sa to zasa zvrhne - že len noha, on nemá čo stratiť, zlatokopky...a sme doma už...
noha sa tu už dosť veľa riešila, neviem či s tým chcem zas začínať, potom príde Rolo a vieš ako sa to zasa zvrhne - že len noha, on nemá čo stratiť, zlatokopky...a sme doma už...
a nohy nie je nikdy dosť ;o)
no scenár je, už len vybaviť produkciu, zložiť text, muziku a natočíme taký videoklip, že sa Patrik Rytmus Lakatošovie či ako sa volá môže s Goldenhrobkami strčiť niekam :o))
a nohy nie je nikdy dosť ;o)
no scenár je, už len vybaviť produkciu, zložiť text, muziku a natočíme taký videoklip, že sa Patrik Rytmus Lakatošovie či ako sa volá môže s Goldenhrobkami strčiť niekam :o))
ma tak napadlo...
si predstav, že by bol Milan Bališ raper..že akože čože? nechápačky :))))))
offtopic 2 :o)
veľmi dobrá veta...občas sú tu také výroky, že si ich oplatí zapamätať :o)
...mám zostavený taký osobný all stars team užívateľov :)...ale neboj aj ty si tam :)
to treba zapiť takúto vzácnu návštevu - že dúšok čokoládového mlieka na tvoje zdravie :o)
Teacher:
Can you tell me the name of three great kings who have brought happiness and peace into people´s lives?
Student:
Well, smo-king, drin-king and fuc-king.
...však tvoje som už videl všetky ;)
si predstav, že by bol Milan Bališ raper..že akože čože? nechápačky :))))))
skapem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa