Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

maTTo_corp
2010-08-13 11:00:59+02
príspevok od: Granko
beholder je múdra hlava :o)
veľmi dobrá veta...občas sú tu také výroky, že si ich oplatí zapamätať :o)
hej veru, pre mňa jeden z mála ľudí tu na portáli, ktorý si povie bez okolkov to čo si myslí...a pritom si to môže aj kľudne ´dovoliť´ keďže si niektorí vyžadujú fotky v galérke na to, aby si sa vyjadril :))...jeho fotky ale ozaj ešte dodávajú váhu jeho argumentom....

...mám zostavený taký osobný all stars team užívateľov :)...ale neboj aj ty si tam :)

conan7
2010-08-13 11:04:11+02
príspevok od: maTTo_corp
tak ja teraz idem pofotiť trochu šport cez víkend (ako sa to vezme, skôr to do tej kolónky dám ako recesiu:))....síce inscenačka ale keď sa podarí, bude to sranda :))
presne.inscenačky. neni to ono.

maTTo_corp
2010-08-13 11:07:17+02
príspevok od: conan7
presne.inscenačky. neni to ono.
no...hádam sa mi to podarí...ono keď ju uvidíš tak hádam pochopíš čo som myslel :)...to je skôr na kolónky šport, humor a možno ešte experiment...so športom to má len tak trochu voľačo spoločné, ale viac už nejdem hovoriť, radšej si to poriadne premyslím, nech sa tu zbytočne nevychvaľujem keď ešte nič nemám v ruke :D

Granko
2010-08-13 11:36:01+02
no zbohom aj s batohom, keď som už ja v all stars tíme... :o))) asi sa začnem báť, že kto je tam okrem mňa, aby ma náhodou nedobili :o)))

maTTo_corp
2010-08-13 11:37:32+02
no zbohom aj s batohom, keď som už ja v all stars tíme... :o))) asi sa začnem báť, že kto je tam okrem mňa, aby ma náhodou nedobili :o)))
neviem, nebudem viac asi menovať, aby sa do mňa nezačali ľudia navážať že si šplhnúť chcem ;)))))

Granko
2010-08-13 11:43:00+02
neviem, nebudem viac asi menovať, aby sa do mňa nezačali ľudia navážať že si šplhnúť chcem ;)))))
šak napíš súkromne, bo ja som veľmo veľmi zvedavý človek :o))

Koma
ocenenie redakciou 2010-08-13 15:41:09+02
kua pozerám galérku, ale dnes je to strašná, nenormálna slabota...neviem či som našiel dnes jednu fotku ktorá by so mnou fakt urobila, že wow alebo nejak oslovila....hrúza des
Ach ja trpák, trulo makový - mal som si cez týždeň spraviť čas a prhrabať sa v archííííve mojom bohatóóóm, poupravovať a dačo pridať...veru mal...hm.. večná škoda , že som nedal nejakého letiaceho motýľa...už to vidím jak by si pri tom wow aj úúúúúrčite pišťal ...od des.nej radosti :-))

maTTo_corp
2010-08-13 15:43:08+02
príspevok od: Koma
Ach ja trpák, trulo makový - mal som si cez týždeň spraviť čas a prhrabať sa v archííííve mojom bohatóóóm, poupravovať a dačo pridať...veru mal...hm.. večná škoda , že som nedal nejakého letiaceho motýľa...už to vidím jak by si pri tom wow aj úúúúúrčite pišťal ...od des.nej radosti :-))
neviem...reagovať, nereagovať? neviem...:) ale ktovie, možno máš pravdu, možno by som sa aj vydesil, aj vybesnil...ale ak ťa to poteší, neobesil by som sa :)

Koma
ocenenie redakciou 2010-08-13 15:49:29+02
neviem...reagovať, nereagovať? neviem...:) ale ktovie, možno máš pravdu, možno by som sa aj vydesil, aj vybesnil...ale ak ťa to poteší, neobesil by som sa :)
nebes sa ....či vlastne nebes ni sa :)

Granko
2010-08-13 15:55:23+02
príspevok od: Koma
nebes sa ....či vlastne nebes ni sa :)
Ľuboš, vitaj u nás doma :o) teba som tu dávno nevidel, ak vôbec niekedy :o))
to treba zapiť takúto vzácnu návštevu - že dúšok čokoládového mlieka na tvoje zdravie :o)

bebel
2010-08-13 16:00:26+02
kua pozerám galérku, ale dnes je to strašná, nenormálna slabota...neviem či som našiel dnes jednu fotku ktorá by so mnou fakt urobila, že wow alebo nejak oslovila....hrúza des
kukni moju, hned budes wawkat :D

bebel
2010-08-13 16:01:05+02
offtopic do offtopic

Teacher:
Can you tell me the name of three great kings who have brought happiness and peace into people´s lives?

Student:
Well, smo-king, drin-king and fuc-king.

maTTo_corp
2010-08-13 16:02:48+02
príspevok od: bebel
kukni moju, hned budes wawkat :D
som šiel pozrieť že si novú fotku pridala...kus oné...

...však tvoje som už videl všetky ;)

bebel
2010-08-13 16:03:49+02
..vsak som zartovala, ty púčik

maTTo_corp
2010-08-13 16:06:20+02
príspevok od: bebel
..vsak som zartovala, ty púčik
ty ma furt nejak ojekabátiš, ja sa z teba už neviem vysomáriť...:/

Granko
2010-08-13 16:07:01+02
stačí sa pozrieť na profilovku, tá by sa dala hodnotiť aj bodovať :o)

maTTo_corp
2010-08-13 16:10:17+02
stačí sa pozrieť na profilovku, tá by sa dala hodnotiť aj bodovať :o)
noha sa tu už dosť veľa riešila, neviem či s tým chcem zas začínať, potom príde Rolo a vieš ako sa to zasa zvrhne - že len noha, on nemá čo stratiť, zlatokopky...a sme doma už...

Granko
2010-08-13 16:14:41+02
noha sa tu už dosť veľa riešila, neviem či s tým chcem zas začínať, potom príde Rolo a vieš ako sa to zasa zvrhne - že len noha, on nemá čo stratiť, zlatokopky...a sme doma už...
a nohy nie je nikdy dosť ;o)
no scenár je, už len vybaviť produkciu, zložiť text, muziku a natočíme taký videoklip, že sa Patrik Rytmus Lakatošovie či ako sa volá môže s Goldenhrobkami strčiť niekam :o))

maTTo_corp
2010-08-13 16:17:02+02
a nohy nie je nikdy dosť ;o)
no scenár je, už len vybaviť produkciu, zložiť text, muziku a natočíme taký videoklip, že sa Patrik Rytmus Lakatošovie či ako sa volá môže s Goldenhrobkami strčiť niekam :o))
ma tak napadlo...

si predstav, že by bol Milan Bališ raper..že akože čože? nechápačky :))))))

bebel
2010-08-13 16:20:05+02
:D:D:D:D:D
skapem

Strana 327 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()