a ešte v plavkách ala borat a nemáš ani na rola :)
no tak tie som tiež skúšal, ale akosi sa mi nepáčili, bol som moc neodolateľný a to mne netreba...ostanem radšej pri Speedo, tie sú kvalitné a ak doslúžia, pôjdem do Racera též od tej značky, bo sa mi bohovsky ľúbia :o)
na Rola by som nemal ani potom, bo nemám také sklá ako on, šak aj načo :o)
no tak tie som tiež skúšal, ale akosi sa mi nepáčili, bol som moc neodolateľný a to mne netreba...ostanem radšej pri Speedo, tie sú kvalitné a ak doslúžia, pôjdem do Racera též od tej značky, bo sa mi bohovsky ľúbia :o)
Jasné že nevidel ale bral som to ako spôsob dostať ťa sem aby si sa dostal zo žabo myších sporov z jedného nemenovaného plno hodnotného vlákna :)
jedno si zapamätaj v súvislosti so mnou. kto chce mať hádku, spor, vojnu so mnou ja som ochotný to hocikomu darovať. proste kto sa so mnou chce pohádať tomu sa to určite podarí. v tomto som skutočne dobrý aj udržovať spor/vojnu roky.
to je aj preto, že ja nemám absolútne čo stratiť, nič sa mi nemôže stať, v podstate nikto ma nepotrebuje a z toho vyplývajúc ani ja nikoho nepotrebujem ergo nemusím sa nikomu pchať do riti a odpúšťať veci.
jedno si zapamätaj v súvislosti so mnou. kto chce mať hádku, spor, vojnu so mnou ja som ochotný to hocikomu darovať. proste kto sa so mnou chce pohádať tomu sa to určite podarí. v tomto som skutočne dobrý aj udržovať spor/vojnu roky.
to je aj preto, že ja nemám absolútne čo stratiť, nič sa mi nemôže stať, v podstate nikto ma nepotrebuje a z toho vyplývajúc ani ja nikoho nepotrebujem ergo nemusím sa nikomu pchať do riti a odpúšťať veci.
chápeš ne? :))))
Keďže ťa poznám osobne :) aj tak ťa mám rád aj bez penez som pacifista
ja mám čierno červené, k tomu modrá čapica a zrkadlové olympijské bríle Miška Phelpsa z Anglicka :o) ale plávam ako zdochnutý tučniak samouk, takže sa to vyrovnáva :o))
uz to tu bolo ... ale opakovenie je matkou repetirovania
známy výjav z eFoto histórie :o)
ale raz, ak sa bude dať, si ešte zastrieľam zo samopalu svietiacimi nábojmi v mojom domovskom útvare 4558 Lešť na tankovej strelnici alebo na Kamennom vrchu, kde som bol asi len 1,5 mesiaca na každom, no na tankodrome ako domácom pôsobisku po celú dobu ZVS sa ručne nestrieľalo...
postaviť si terč, natiahnuť káble ako kedysi, napáskovať a trochu poobíjať figurínu :o)
Teraz z teba hovorí typická mladícka nerozvážnosť. Cintoríny sú plné mladých a odvážnych mužov, čo nemali čo stratiť. A ver mi, poznal som aj takých, čo tiež ´nemali absolútne čo startiť´, ale keď prišla tá chvíľa, radi by si to ešte trochu predĺžili ... a ich ´spoluhrdinovia´, čo ich prežili, si dnes život vážia ... tak váž svoje nerozvážne slová ...
A dovolím si citát klasika (že by E.A.Poe?) :
I ten nejotrlejší člověk má v srdci struny, které ho rozechvějí, jakmile se jich dotknete. I člověk nadobro rozvrácený, jemuž je život i smrt jen pro smích, přestává s některými věcmi žertovat.
offtopic 2 :o)
lebo na Pyskoch v lese mi to bude na dve veci :o)
ale čím by sa strieľalo - papierovými guličkami z verzatilky? :o)
ale raz, ak sa bude dať, si ešte zastrieľam zo samopalu svietiacimi nábojmi v mojom domovskom útvare 4558 Lešť na tankovej strelnici alebo na Kamennom vrchu, kde som bol asi len 1,5 mesiaca na každom, no na tankodrome ako domácom pôsobisku po celú dobu ZVS sa ručne nestrieľalo...
postaviť si terč, natiahnuť káble ako kedysi, napáskovať a trochu poobíjať figurínu :o)
A dovolím si citát klasika (že by E.A.Poe?) :
I ten nejotrlejší člověk má v srdci struny, které ho rozechvějí, jakmile se jich dotknete. I člověk nadobro rozvrácený, jemuž je život i smrt jen pro smích, přestává s některými věcmi žertovat.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa