Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

conan7
2010-08-12 20:49:55+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
čo to píšem .:).:). A nemá na teba ani rolo :)
kedy si ma videl v plavkách?

Granko
2010-08-12 20:50:00+02
a ešte v plavkách ala borat a nemáš ani na rola :)
no tak tie som tiež skúšal, ale akosi sa mi nepáčili, bol som moc neodolateľný a to mne netreba...ostanem radšej pri Speedo, tie sú kvalitné a ak doslúžia, pôjdem do Racera též od tej značky, bo sa mi bohovsky ľúbia :o)
na Rola by som nemal ani potom, bo nemám také sklá ako on, šak aj načo :o)

Granko
2010-08-12 20:51:32+02
čo to píšem .:).:). A nemá na teba ani rolo :)
tu platí známa detská riekanka - prvé slovo platí, druhé letí z gatí :o)

Granko
2010-08-12 20:52:29+02
príspevok od: Marcel Rebro
pohodka
šak dnes sme sa rehotali, že ako v tom vyzerám - ako väčší dilino ako normálne, ale tak treba si zvyknúť :o))

Marcel Rebro
2010-08-12 20:53:44+02
príspevok od: Granko
šak dnes sme sa rehotali, že ako v tom vyzerám - ako väčší dilino ako normálne, ale tak treba si zvyknúť :o))
zober to do KE. slubujem ze budem za dilina. aj ked myslim ze to by mi problem robit nemalo ...

Granko
2010-08-12 20:58:00+02
zober to do KE. slubujem ze budem za dilina. aj ked myslim ze to by mi problem robit nemalo ...
do KE to beriem, však nech je prča a ešte sa natentujem a pôjdem do KE cez BA :o)
lebo na Pyskoch v lese mi to bude na dve veci :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-08-12 21:00:32+02
príspevok od: conan7
kedy si ma videl v plavkách?
Jasné že nevidel ale bral som to ako spôsob dostať ťa sem aby si sa dostal zo žabo myších sporov z jedného nemenovaného plno hodnotného vlákna :)

Marcel Rebro
2010-08-12 21:01:17+02
no na Pyskoch je taka ´ludova´ strelnica a ked nie je jablko dalo by sa Wiljamo Tellovat aj ...

b.a.f.o.a.r.t.
2010-08-12 21:04:43+02
no tak tie som tiež skúšal, ale akosi sa mi nepáčili, bol som moc neodolateľný a to mne netreba...ostanem radšej pri Speedo, tie sú kvalitné a ak doslúžia, pôjdem do Racera též od tej značky, bo sa mi bohovsky ľúbia :o)
na Rola by som nemal ani potom, bo nemám také sklá ako on, šak aj načo :o)
To je aj moja obľúbená značka a mám červené :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-08-12 21:07:50+02
tu platí známa detská riekanka - prvé slovo platí, druhé letí z gatí :o)
Kašli na ješitnosť :)

conan7
2010-08-12 21:12:14+02
Jasné že nevidel ale bral som to ako spôsob dostať ťa sem aby si sa dostal zo žabo myších sporov z jedného nemenovaného plno hodnotného vlákna :)
jedno si zapamätaj v súvislosti so mnou. kto chce mať hádku, spor, vojnu so mnou ja som ochotný to hocikomu darovať. proste kto sa so mnou chce pohádať tomu sa to určite podarí. v tomto som skutočne dobrý aj udržovať spor/vojnu roky.

to je aj preto, že ja nemám absolútne čo stratiť, nič sa mi nemôže stať, v podstate nikto ma nepotrebuje a z toho vyplývajúc ani ja nikoho nepotrebujem ergo nemusím sa nikomu pchať do riti a odpúšťať veci.

chápeš ne? :))))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-08-12 21:19:37+02
jedno si zapamätaj v súvislosti so mnou. kto chce mať hádku, spor, vojnu so mnou ja som ochotný to hocikomu darovať. proste kto sa so mnou chce pohádať tomu sa to určite podarí. v tomto som skutočne dobrý aj udržovať spor/vojnu roky.

to je aj preto, že ja nemám absolútne čo stratiť, nič sa mi nemôže stať, v podstate nikto ma nepotrebuje a z toho vyplývajúc ani ja nikoho nepotrebujem ergo nemusím sa nikomu pchať do riti a odpúšťať veci.

chápeš ne? :))))
Keďže ťa poznám osobne :) aj tak ťa mám rád aj bez penez som pacifista

Granko
2010-08-12 21:19:41+02
no kto by toto netrafil, tak už neviem :o)
ale čím by sa strieľalo - papierovými guličkami z verzatilky? :o)

Marcel Rebro
2010-08-12 21:21:26+02
uz to tu bolo ... ale opakovenie je matkou repetirovania

Granko
2010-08-12 21:21:30+02
To je aj moja obľúbená značka a mám červené :)
ja mám čierno červené, k tomu modrá čapica a zrkadlové olympijské bríle Miška Phelpsa z Anglicka :o) ale plávam ako zdochnutý tučniak samouk, takže sa to vyrovnáva :o))

conan7
2010-08-12 21:23:00+02
Keďže ťa poznám osobne :) aj tak ťa mám rád aj bez penez som pacifista
ked si pacifista, prečo ubližuješ (slovne) homelessákom v Tesco parkovisku? :))))))))))))))

Granko
2010-08-12 21:23:18+02
Kašli na ješitnosť :)
:o)))

Granko
2010-08-12 21:28:37+02
uz to tu bolo ... ale opakovenie je matkou repetirovania
známy výjav z eFoto histórie :o)
ale raz, ak sa bude dať, si ešte zastrieľam zo samopalu svietiacimi nábojmi v mojom domovskom útvare 4558 Lešť na tankovej strelnici alebo na Kamennom vrchu, kde som bol asi len 1,5 mesiaca na každom, no na tankodrome ako domácom pôsobisku po celú dobu ZVS sa ručne nestrieľalo...
postaviť si terč, natiahnuť káble ako kedysi, napáskovať a trochu poobíjať figurínu :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-08-12 21:28:39+02
ked si pacifista, prečo ubližuješ (slovne) homelessákom v Tesco parkovisku? :))))))))))))))
Neubližujem len im ako sa do lesa volá tak sa z lesa ......

Marcel Rebro
2010-08-12 21:30:59+02
Teraz z teba hovorí typická mladícka nerozvážnosť. Cintoríny sú plné mladých a odvážnych mužov, čo nemali čo stratiť. A ver mi, poznal som aj takých, čo tiež ´nemali absolútne čo startiť´, ale keď prišla tá chvíľa, radi by si to ešte trochu predĺžili ... a ich ´spoluhrdinovia´, čo ich prežili, si dnes život vážia ... tak váž svoje nerozvážne slová ...

A dovolím si citát klasika (že by E.A.Poe?) :

I ten nejotrlejší člověk má v srdci struny, které ho rozechvějí, jakmile se jich dotknete. I člověk nadobro rozvrácený, jemuž je život i smrt jen pro smích, přestává s některými věcmi žertovat.

Strana 324 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()