...pekne....ja som dnes od neviem koho dostal mail nech si dávam pozor tu na príspevky....asi kvoli professsssssssssssssionálke, pravdepodobne jej chalan, neviem kto to mal byť je to jedno, ale čudoval som sa, že nie ako ss tu na ephote ale na mail..takže niekto zvonku najskôr :P............niekedy to fakt preženieme, ruku na srdce...ale v poslednom čase mi tu niečo nehraje...a radšej nebudem písať čo, ani do ss, aby som neskončil ako Karol....:(
jaj určite ten búchač koho fotia v tom ateliéri :D :D jaaaaaj božeee, dúfam že si mu odpísal, aby ti zjedol nohy...magorko...ale Karol mal vo väčšine prípadov pravdu, to že ako to dal najavo to je jedna vec. a taký spot, Golem, 52sr čo tu pourážajú každého to je v poriadku. možno aj ja dostanem delete, ale je to dosť farizejské...
aha, no vsak uvidis...ale ak mam pravdu povedat, prekvapilo by ma to...
keby chcel, zalozi druhy nick...ale viem, ze nechce...no verim tomu, ze sa vela ludi z toho tesi a ze to bude pokracovat, pokial to bude nutne...
jaj určite ten búchač koho fotia v tom ateliéri :D :D jaaaaaj božeee, dúfam že si mu odpísal, aby ti zjedol nohy...magorko...ale Karol mal vo väčšine prípadov pravdu, to že ako to dal najavo to je jedna vec. a taký spot, Golem, 52sr čo tu pourážajú každého to je v poriadku. možno aj ja dostanem delete, ale je to dosť farizejské...
psesne tak...furt chce každý rovnaký meter ale to je utópia ako socializmus...nie sú rovní len rovnejší a aj hlupák čo kladie debilné otázky by si možno kúpil niečo v ephotoshope, tak prečo ho odrádzať? ;(
Jaj no k téme ešte. Človek kto bežne oslovuje ľudí trnavský žid, všivavý maďar, jebko, senilný ujko ten v pohode žije ďalej :) že provokuje a verejne vyznáva extrémistické názory to nikomu nevadí :)
...mám podozrenie, že zlá reklama nie je reklama, len kazí kšefty...to je fuk..aj ss je zbytočná keďže admin ak by chcel môže si kľudne pozrieť..
no a preto funguje ICQ alebo Skype na ktorých poslednú dobu ani nie som. No a je tu ešte jedna možnosť a to je e-mail a ten čítam pravidelne aj niekoľko krát do dňa ;-))) a na ten mám dosah len ja a nik iný ;-)))
psesne tak...furt chce každý rovnaký meter ale to je utópia ako socializmus...nie sú rovní len rovnejší a aj hlupák čo kladie debilné otázky by si možno kúpil niečo v ephotoshope, tak prečo ho odrádzať? ;(
ja plne chápem že ked sa zvyšuje návštevnosť tak sa zvyšuje aj záujem uvedenia rôznych reklám na stránku ale robiť taký cirkus okolo človeka, kto len snažil svojim spôsobom ľuďom otvárať trošku oči tak to mi je čudné
ja plne chápem že ked sa zvyšuje návštevnosť tak sa zvyšuje aj záujem uvedenia rôznych reklám na stránku ale robiť taký cirkus okolo človeka, kto len snažil svojim spôsobom ľuďom otvárať trošku oči tak to mi je čudné
vieš čo ja už to ani neriešim, Karol mal pravdu...ktovie či nečakal aj toto, každopádne to len potvrdzuje čo mi napísal....ja už uvažujem, že prestanem tu do fóra prispievať okrem zopár tém...nech im píšu ochotnejší......
vieš čo ja už to ani neriešim, Karol mal pravdu...ktovie či nečakal aj toto, každopádne to len potvrdzuje čo mi napísal....ja už uvažujem, že prestanem tu do fóra prispievať okrem zopár tém...nech im píšu ochotnejší......
zaujímavé no že hlavní moralizátori nejak nechcú pomôcť začiatočníkom ktorý kompakt do 50 € a ktoré sklo na wild do 150 €...
tak nech je potom rovnaký meter a nech lietajú aj z druhého tábora...
kazda pravda ma dve strany, Karol povedal na plnu hubu, co si myslel...nebudem ho obhajovat, ani zatracovat...ale ako tvrdim, na vsetko treba minimalne dvoch - na hadku i na rozvod...
jedno je iste, kazda akcia vyvolava reakciu a kazda reakcia akciu...
pokial das ludom volnost, vacsinou sa to zvrhne na anarchiu, pokial im urcus pravidla, citia sa obmedzovani...
Julo raz povedal/napisal, ze chce, aby sa tu kazdy citil dobre...ak sa tu myslienku podari niekedy naplnit, bude to velmi zasluzny cin...teraz to vidim tak, ze vzdy je niekto s niecim nespokojny...ludia odchadzaju a prichadzaju, taky je jednoducho zivot...
kazda pravda ma dve strany, Karol povedal na plnu hubu, co si myslel...nebudem ho obhajovat, ani zatracovat...ale ako tvrdim, na vsetko treba minimalne dvoch - na hadku i na rozvod...
pokial das ludom volnost, vacsinou sa to zvrhne na anarchiu, pokial im urcus pravidla, citia sa obmedzovani...
Julo raz povedal/napisal, ze chce, aby sa tu kazdy citil dobre...ak sa tu myslienku podari niekedy naplnit, bude to velmi zasluzny cin...teraz to vidim tak, ze vzdy je niekto s niecim nespokojny...ludia odchadzaju a prichadzaju, taky je jednoducho zivot...
hej pamätám si, že to Julo raz napísal...a to je ďalšia utópia...ale idem ja už spať, dobru noc chlapi :)
jooooj :D :D to nikdy nebude...otázkou je oplatí sa jedného obetovať kto o problematike niečo ovládal obetovať za 20 arogantných ovečiek? tak asi áno...
jooooj :D :D to nikdy nebude...otázkou je oplatí sa jedného obetovať kto o problematike niečo ovládal obetovať za 20 arogantných ovečiek? tak asi áno...
keby si do toho videl viac, pisal by si inak resp. mal by si na to sirsi nazor...
v kazdom pripade, vsetko, co s stalo, treba brat ako fakt, pokial to splni ucel, aj taketo veci treba robit...
no jasné, julo a ostatní okolo portálu určite (aspoň dúfam) vedia presne čo robia, nech sa im aj ephotu darí...len som chcel na to poukázať že existujú tu jrdinci, ktorí už povedali vo fóre ovela horšie veci...
za 500 to bola velmi ale velmi dobra kupa...vidis, este dobre, ze si sem prisiel - nespoznal by si bafa a nemal rocny objektiv za polovicnu cenu :o)
je asi ročný ale neviem či bol desať krát na tele lebo všetko väčšinou fotil 85kov elko takže keď som ho zobral do rúk ako keby si ho práve rozbalil :)
poviem k tomu len toľko že trochu som bojoval že či zobrať na seba takú zodpovednosť :) a trepať sa v daždi a zápche podvečernej do priemyselnej zóny po tme ale na koniec všetko dobre dopadlo a žili až kým...:)a až vás napadla otázka že či ho nenapadla taká vec že nechám si sklo a pošlem conanovi len súkromnú správu že ďakujem veľmi pekne za vianočný darček tak ne tak ale nemusíme byť všetci zlodeji a oje......či no ne
je asi ročný ale neviem či bol desať krát na tele lebo všetko väčšinou fotil 85kov elko takže keď som ho zobral do rúk ako keby si ho práve rozbalil :)
skoda, ze som nevedel o tej ponuke, vzal by som ho za 550 :o))
vsak jasne, ze nie vsetci sme zlodeji alebo nejaky ini asociali :o)
offtopic 2 :o)
keby chcel, zalozi druhy nick...ale viem, ze nechce...no verim tomu, ze sa vela ludi z toho tesi a ze to bude pokracovat, pokial to bude nutne...
v kazdom pripade, vsetko, co s stalo, treba brat ako fakt, pokial to splni ucel, aj taketo veci treba robit...
vsak jasne, ze nie vsetci sme zlodeji alebo nejaky ini asociali :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa