a oné ty si bol vo veľkejdedine? ved si povedal že ty tam na stretko nepôjdeš za žiadnych okolností :))))))))))
hej, bol...však som to písal v BAstretkovejopenair téme...
to som nenapísal, že za žiadnych okolností, takže si nevymýšľaj ani so smajlíkmi :o) nebol som tam 3 mesiace, no už na júlovom som bol...ale či pôjdem aj na budúce a kedy, neviem...
no v auguste už určite nie, je toho aj tak dosť...
ak bude, dozvieš sa, aj keď nemyslím, že by si tam išiel, lebo šak ty nikde nechodíš - buď nemáš prachy (pritom o peniaze vôbec nejde) alebo si tam nie vítaný...či?
chatovica to znie fajn až tam bude aspoň z polovice taká zostava ako v sobotu beriem magic opasok a.:).:).:)..:).
tož zloženie bude závisieť od toho, kto prijme pozvanie resp. i príde, keďže počet miest bude zrejme obmedzený...lokalitovo to bude stredné Slovensko, aby ani západniari či východniari nemohli povedať, že to majú cez celú republiku a keďže jedno stretko bolo v BA, druhé sa chystá v KE, ani tak to akurát zapadne do trojky :o)
no v auguste už určite nie, je toho aj tak dosť...
ak bude, dozvieš sa, aj keď nemyslím, že by si tam išiel, lebo šak ty nikde nechodíš - buď nemáš prachy (pritom o peniaze vôbec nejde) alebo si tam nie vítaný...či?
no a presne preto je to zaujímavé, však on predsa nemá čo stratiť...alebo? :)
presne, ale väčšinou obidve. a neser ma akože neide o peniaze? mi to vysvetli. cesta minimálne 20 € hocikde ideš, + strava, potom zaplať kolo a všetko, dobre ked sa zmestíš do 50 €. ešte som málo povedal. a odkial ja zobrriem 50 € tiež neviem.
presne, ale väčšinou obidve. a neser ma akože neide o peniaze? mi to vysvetli. cesta minimálne 20 € hocikde ideš, + strava, potom zaplať kolo a všetko, dobre ked sa zmestíš do 50 €. ešte som málo povedal. a odkial ja zobrriem 50 € tiež neviem.
ja som žiadne kolo ešte nikde neplatil, asi preto, že nechodím na kole ale vlakom :o) strava - ak si niekde niečo dáš - jedlo, pitie, ide to do vlastného žalúdka, čiže míňaš peniaze na seba, tak ako doma...ale 30jurošíkov navyše to je až moc...však normálne jedlo stojí 5-6€, občas i menej, pitie - to závisí, čo piješ, ale pol litra kofoly je asi za euro, takže maximum 10€ k tej 20-tke vrátane lístka na MHD :o) podtrženo-sečteno - ešte 20 ušetríš oproti pôvodnému plánu :o)
offtopic 2 :o)
tak nieco na rozveselenie:-)
...,...,..., DjGranko,...´
dabl?
aby som šetril na mobil
aby som šetril na mobil
to som nenapísal, že za žiadnych okolností, takže si nevymýšľaj ani so smajlíkmi :o) nebol som tam 3 mesiace, no už na júlovom som bol...ale či pôjdem aj na budúce a kedy, neviem...
oné tak chata asi už nebude však?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa