tak jak sa to vezme :P...len sa nám nechcelo ísť spať, však taká akcia nie je každý deň....no hej škoda že si tak narýchlo zmizol, som ani nepostrehol kedy, až Števo mi hovoril...
tak jak sa to vezme :P...len sa nám nechcelo ísť spať, však taká akcia nie je každý deň....no hej škoda že si tak narýchlo zmizol, som ani nepostrehol kedy, až Števo mi hovoril...
my s Mišom sme ako jediný nešli spať, prežili sme, okrem toho si ako hviezda portálu dovolím skromne poznamenať, že som strašne fasa ;)
Ty koňo, si musel byť fakt z tej teqvilli nadratý...som Ti hovoril nenalievaj tak do plna...určite, keď si nepamätáš ako som bol Tebou hore do rána :) No ešte , že keď odchádzal o 6.15 Maross na stanicu..tak som si išiel na pol hodinku zahrať gulečník na stolík :)...som hľadal, kukal... tie gule v tých jamkách, a za toho boha tam neboli...až som zaspal :)...no ešte som kukal ako robíš na konci móla šelijaké figúrky...si sa určite hral na maják ...a Michal Ťa fotí...vy ste určite nejakú fotečku vytvorili...takú noikovku skoro rannú - zaiste ;)
Neviem kto tu čo a o čom točí, lebo sa mi nechce čítať vršok, ale mne bolo fasa, ale málo, lebo som musel rýchlo odfrčať, ani rozčúliť s ostatnými som sa nestihol.:(
bolo veľmi fajn, že si prišiel...aj keď nie na dlho...ale prišiel , som rád že sme sa stretli
Ty koňo, si musel byť fakt z tej teqvilli nadratý...som Ti hovoril nenalievaj tak do plna...určite, keď si nepamätáš ako som bol Tebou hore do rána :) No ešte , že keď odchádzal o 6.15 Maross na stanicu..tak som si išiel na pol hodinku zahrať gulečník na stolík :)...som hľadal, kukal... tie gule v tých jamkách, a za toho boha tam neboli...až som zaspal :)...no ešte som kukal ako robíš na konci móla šelijaké figúrky...si sa určite hral na maják ...a Michal Ťa fotí...vy ste určite nejakú fotečku vytvorili...takú noikovku skoro rannú - zaiste ;)
....;)) čo by som si nepamätal, jasné držal si sa nesmierne statočne ale i tak - zaľahol si :P...a síce aj Mišo nejaký čas ležal, tvrdí že nespal...každopádne ja som úplne najsamfasa podľa tohto....
hej, fotil som Maťa na móle a on ti má tie hviezdne maniere - že takto ma odfoť a ešte hentak...ti je strašne fajnový modelkoš :o) no urobil som takú rannú fotečku, ako hráš gulečník, len neviem, kto vyhral, bo stôl bol akýsi plný ;o)
offtopic 2 :o)
aj toto si pamätám
http://www.youtube.com/watch?v=UuO04PJnsjM
a foto máš tu ;)
maTTo nechceš facku? :))))))))))))))))
.....inak ak chcete silne riešiť môj súkromný život, tak radšej tu.....tak sa to celkom hodí, keďže je odveci...:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa