sedí to na rytmusove akordy, ten koniec tiež s prižmúrenými očami :o)
som tak počúval tú pesničku, čítal Maťov príspevok a tak ma trochu haluz napadla :o)
však my ťa naťahujeme :o)
máš to rád, tak prečo ti neurobiť radosť :o)
každý má svoju pravdu...ako som ti napísal, poznám baby, ktoré nie sú zaťažené na peniaze...je tam dôležité to, čo človek má v gebuli...lebo peniaze ako môžeš mať, tak o ne môžeš prísť...dôležité je ich vedieť zarobiť...a normálna žena nehľadá prachy, hľadá človeka, s ktorým zostarne...a tam ani krása ani plná peňaženka nehrajú rolu...koža sa zvráskavie, peňaženka vyprázdni ale to, čo máš v buch-buch mašinke ostáva...
offtopic 2 :o)
to je moja kultová pesnička. pravda každé slovo :)))))
máš aj podmaz? dúfam že rytmus nechodí na ephoto lebo ti to ukradne :)))))))
http://www.mojevideo.sk/video/9de5/rytmus_zlatokopky_%28official_clip%29.html
som tak počúval tú pesničku, čítal Maťov príspevok a tak ma trochu haluz napadla :o)
a ináč prečo ma s tým furt nenaťahujete? ako podla vás to nie je pravda?
máš to rád, tak prečo ti neurobiť radosť :o)
každý má svoju pravdu...ako som ti napísal, poznám baby, ktoré nie sú zaťažené na peniaze...je tam dôležité to, čo človek má v gebuli...lebo peniaze ako môžeš mať, tak o ne môžeš prísť...dôležité je ich vedieť zarobiť...a normálna žena nehľadá prachy, hľadá človeka, s ktorým zostarne...a tam ani krása ani plná peňaženka nehrajú rolu...koža sa zvráskavie, peňaženka vyprázdni ale to, čo máš v buch-buch mašinke ostáva...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa