ano aaaaaaaaaaa - to boli moje prvé slová.
málo. vieš to je podobná raritka ako bearova 200ka. stará ale dobrá
stav je nepodstatný, len aby z toho nepadal bordel
a nemám prachy :((((((((((((
to by nebol problém. vedel by som si požičať. ale nemám výhlad do budúcnosti, kedy by som splatil.
no keď kukám na tvoj nick, tak ma napadli transformers - tie autíčka, čo boli niekedy (neviem, či aj teraz)...i na základe toho corp-a...človek, čo sa dokáže premeniť na čosi iné...
no keď kukám na tvoj nick, tak ma napadli transformers - tie autíčka, čo boli niekedy (neviem, či aj teraz)...i na základe toho corp-a...človek, čo sa dokáže premeniť na čosi iné...
:o)))
však jasné poznám, mal som kamión :) aj filmy som videl...len mi ušla súvislosť:)
...no nič, idem spať, zajtra zasa deň voľna tak nech som vo forme ;))))))
offtopic 2 :o)
a nepredal si ešte monopod? :)
predal, ale hlava mi ostala...no kvôli tebe si zoženiem nový :o))
ale keby sa Transformers maťo pridal, nebolo by to zlé, lebo trojka nikdy nie je zlá :o)))
včera som videl inzerát na 300 f2.8 usm (bez IS), prvá - najstaršia verzia za 1400 €!!!!!!! som kričal od bolesti :)
málo. vieš to je podobná raritka ako bearova 200ka. stará ale dobrá
stav je nepodstatný, len aby z toho nepadal bordel
a nemám prachy :((((((((((((
to by nebol problém. vedel by som si požičať. ale nemám výhlad do budúcnosti, kedy by som splatil.
ale o technike sa tu nepíše, na to je fórum :o))
lebo keby to už náhodou bolo niekde riešené, tak pekne by som si nakakal do huby :))))
inak ma napadol vtip: idú dvaja transformeri po ulici a jeden hovorí druhému - ´hej počuj, nezložíme sa na taxík?´
:))))))))))))
...no nič, idem spať, zajtra zasa deň voľna tak nech som vo forme ;))))))
umieral som a ked napísal niekde že viete ten herec Micky Rurck :DDDDDDDDDDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa