sa ti nedá spať?
tak rozmýšľam, že kedy si zmeníš profilovku, však máš takú krásnu na móle, čo ti v surovom stave urobila jedna úžasná fantastická talentovaná a obetavá obsluha fotoaparátu ;o))
sa ti nedá spať?
tak rozmýšľam, že kedy si zmeníš profilovku, však máš takú krásnu na móle, čo ti v surovom stave urobila jedna úžasná fantastická talentovaná a obetavá obsluha fotoaparátu ;o))
nie, musí ostať táto, inak ma ľudia nespoznajú ;)))))
upozorňujem každého že ked mi nedáte na každú fotku aspon desaťkrát 3x7 tak odídem z portálu. dozajtra si počkám...
Rolo nerob to, máš teraz horúcu hlavu, ráno múdrejšie večera, noooooo..však si to rozmysli ešte, aj tak sa vrátiš ako conan_art alebo tak dačo, tak sa nehraj teraz nooooooo, však mi ťa tu máme radi aha
Rolo nerob to, máš teraz horúcu hlavu, ráno múdrejšie večera, noooooo..však si to rozmysli ešte, aj tak sa vrátiš ako conan_art alebo tak dačo, tak sa nehraj teraz nooooooo, však mi ťa tu máme radi aha
vrátim sa ako conart (čítať ako konárté) :)
hovoril som. dozajtra ked nebudem mať kopu sedmičiek tak dovidopo... :))))
kuuuurňa a funguje to, niekto mi dal 3x7 na tulipánky :DDDDDDDDDDDDDDD
len poďte ďalej ked bude so mnou rozhovor pre ephoto určite si na vás spomeniem :)))))))))
offtopic 2 :o)
inak prijemny piatok vam prajem ...
hovoril som. dozajtra ked nebudem mať kopu sedmičiek tak dovidopo... :))))
a co vyhram tym ze si ma nezablokujes?
a co vyhram tym ze si ma nezablokujes?
len poďte ďalej ked bude so mnou rozhovor pre ephoto určite si na vás spomeniem :)))))))))
idem tuho rozmyslat ... prepacte ...
©onan-a sa človek zbaví len biologickými zbraňami ;o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa