to máš pravdu, má byť slušná...ale je to zase o tej miere - kde je tá slušnosť...u každého je to iná hranica...
v tomto konkrétnom prípade si rádio nekúpiš ani neobjednáš, je zvolená taká forma, aká je, dá sa to jedine bloknúť, čo je v rozpore s pravidlami alebo tolerovať...ako som písal vyššie, zobrazovalo sa mi to divne, vyriešil som to a ide to normálne, ďalej to neriešim...Vivu počúvam už dlho aj bez reklamy, takže jedna reklama navyše na stránke mi je šuma-fuk...
Granko, nechybaju ti nejake sluchadla?..sa mi tu daco mota na monitore, take L-kove s cervenym pasikom...
svoje profilové som zavesil na klinec v marci, doma ich mám položené vedľa počítača a sú bez pásika, aby som červený nemusel prefarbovať na žltý v prípade potreby :o)
chcem vám s potešením oznámiť, že od dnešného dňa som hrdým držiteľom mojej druhej zrkadlovky canon eos 300d špeciálne upravenej na ir foto. podotýkam, že vlastnou výrobou :-) sice, pred hodinou som bol v koncoch a zmierený že som ju pokazil ale nevzdával som sa a ide všetko ako má :-)
chcem vám s potešením oznámiť, že od dnešného dňa som hrdým držiteľom mojej druhej zrkadlovky canon eos 300d špeciálne upravenej na ir foto. podotýkam, že vlastnou výrobou :-) sice, pred hodinou som bol v koncoch a zmierený že som ju pokazil ale nevzdával som sa a ide všetko ako má :-)
na začiatku prvej vety som si myslel že si sa oženil, alebo že sa vám narodilo dieťa :) po slovo ´hrdým´
ostatné už nezaujímavé :)
offtopic 2 :o)
v tomto konkrétnom prípade si rádio nekúpiš ani neobjednáš, je zvolená taká forma, aká je, dá sa to jedine bloknúť, čo je v rozpore s pravidlami alebo tolerovať...ako som písal vyššie, zobrazovalo sa mi to divne, vyriešil som to a ide to normálne, ďalej to neriešim...Vivu počúvam už dlho aj bez reklamy, takže jedna reklama navyše na stránke mi je šuma-fuk...
...mne napríklad rádio nevadí....ale len ak sa volá _FM :)
:))))
ostatné už nezaujímavé :)
a ty nemas radost ked ja mam radost?? :)
ja som taký sebecký víš, ja mám radosť vtedy ked ja mám radosť :)
ja som taký sebecký víš, ja mám radosť vtedy ked ja mám radosť :)
novinka oprášenej skupiny Ace Of Base, kde z pôvodnej zostavy zostala len pánska časť, nežnejšie pohlavie je zbrusu nové :o)
Ace Of Base - Who Am I?
http://www.youtube.com/watch?v=RAb_pWJ7_y0
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie