Vaše problémy na moju hlavu! :)
Kúpil som si ajfón4ku, včera mala mesiac a už je 4ty x v oprave!!! Čo by ste robili na mojom mieste. Vzali nový ajfoňák, alebo nejaký iný displeják, ejčtísí, alebo Samsung, alebo pršule späť??? Včul budte múdri! :))
jj. Pravidlo čislo 1! Keď sa miluješ s ženou, môžeš jej vyznávať lásku, len ju nemenuj!!! Aby si miesto Anička nepovedal Mariška. :)))))
preto sa ľudia oslovujú láska, zlatko atď - je to univerzálnejšie ;o)
správny chlap vie meno svojej partnerky (priateľky, manželky) za každých okolností z jednoduchého dôvodu - má len jednu vpísanú v buch-buch mašinke...a pokiaľ to myslí úprimne, tak tomu zázračnému prístroju naslúcha veľmi pozorne :o)
možno zlý kus...mňa nejak ajfón neláka, za veľa peňazí málo muziky...mňa brzdí to obmedzenie, čo by som pri ňom mal...podľa limitu by som vzal Samsung, prípadne HTC resp. Nokiu z vyššej rady...
no tak TERAZ mám konec ://///////////
to pevne verím že osobne by si ma nezaťažoval s takými ´veršmi´ lebo po každej vete by som musel dať pohár vína a to by nedopadlo dobre :)))))))
zabudol si dať výkričníky, tie ku kapitálkam tak pasujú že až ;o)
prdlajs, čo napíšem tu, poviem aj osobne...mne je pretvárka cudzia, doslova sa mi hnusí...daj si aj za demižón, každý podľa chuti :o)
preto sa ľudia oslovujú láska, zlatko atď - je to univerzálnejšie ;o)
správny chlap vie meno svojej partnerky (priateľky, manželky) za každých okolností z jednoduchého dôvodu - má len jednu vpísanú v buch-buch mašinke...a pokiaľ to myslí úprimne, tak tomu zázračnému prístroju naslúcha veľmi pozorne :o)
To je teória. Tak by malo byť. Ale vieš, príroda je všemocná. Volá sa to: Volanie divočiny. :))
možno zlý kus...mňa nejak ajfón neláka, za veľa peňazí málo muziky...mňa brzdí to obmedzenie, čo by som pri ňom mal...podľa limitu by som vzal Samsung, prípadne HTC resp. Nokiu z vyššej rady...
Obmedzenie! To je presne to, čo ma odrádza od druhého kusu, lebo je to primitívny telefón ako jeho Pišta Zamestnaný. Tam je človek úplny otrok, nemá žiadnú slobodu. Naproti tomu Samsung, HTC a iné smartphony s Androidom vraj dávajú úplnú slobodu. Musím dakde pokukať, jak vyzerajú naživo. :)
offtopic 2 :o)
Kúpil som si ajfón4ku, včera mala mesiac a už je 4ty x v oprave!!! Čo by ste robili na mojom mieste. Vzali nový ajfoňák, alebo nejaký iný displeják, ejčtísí, alebo Samsung, alebo pršule späť??? Včul budte múdri! :))
darmo, že koľko by som chcel (stačili by aj dve-tri), len už neexistuje, to je ten hlavný problém :o)
choď, choď, vonku je krásne, priam stvorené na prechádzku...vo dvojici :oP
to pevne verím že osobne by si ma nezaťažoval s takými ´veršmi´ lebo po každej vete by som musel dať pohár vína a to by nedopadlo dobre :)))))))
prdlajs, čo napíšem tu, poviem aj osobne...mne je pretvárka cudzia, doslova sa mi hnusí...daj si aj za demižón, každý podľa chuti :o)
tak už sa vopred bojím :(((((((((
v piatok si sa nebál :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa