De je článok , o kom, niečo som prespal...??? Pravdu povediac , tiež sa nudím....som sa pristihol že som niekomu tuším aj poradil.... Oviec pribudlo po novom roku mega...ibaže si začali radiť medzi sebou , ..čo slovo to perla...a nie je do koho rýpať....
ved som isiel na link a nic ujo javelin tam v tom vlakne ze vobec nebol
ten link bol len pre uja javelina, lebo nevedel o proti-offtopic-propagande, tak nech si to prečíta a šúcha nohami. A nech si dá do profilu, že \"nestojím o vaše prijebané komenty\" lebo to preňho bude znamenať bezpodmienečnú podporu redakcie.
ten link bol len pre uja javelina, lebo nevedel o proti-offtopic-propagande, tak nech si to prečíta a šúcha nohami. A nech si dá do profilu, že \"nestojím o vaše prijebané komenty\" lebo to preňho bude znamenať bezpodmienečnú podporu redakcie.
ja som na základku nechodil, lebo keď som pred nástupom do prvého ročníka kvôli pár dňom v dátume robil psychologické testy, pri ktorých bol maximílny počet 56, mal som 72, preto som dostal súkromného učiteľa a po štyroch rokoch som išiel rovno na strednú ;o)
Ani ja.....???? ....barbar Canon asi myslí na to , ako ma jeden bezvýznamný člen, odkázal na článok o morálke po tom ,ako som sa pozastavil nad strašným YPSYLONOM v jednom príspevku....Úprimne už som na to zabudol.....ako vravím šlo o bezvýznamnú poznámku od Nikoho....
Ani ja.....???? ....barbar Canon asi myslí na to , ako ma jeden bezvýznamný člen, odkázal na článok o morálke po tom ,ako som sa pozastavil nad strašným YPSYLONOM v jednom príspevku....Úprimne už som na to zabudol.....ako vravím šlo o bezvýznamnú poznámku od Nikoho....
hej hej, ani možno nie s ypsylónom ale so s/z tam boli problémy, ale hlavná vec že zas ty si zý.
offtopic 2 :o)
Pravdu povediac , tiež sa nudím....som sa pristihol že som niekomu tuším aj poradil....
Oviec pribudlo po novom roku mega...ibaže si začali radiť medzi sebou , ..čo slovo to perla...a nie je do koho rýpať....
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/o-fotografii/zit-takmer-dokonaly-esvet/
Ale zasa, ja mám tieto debaty rád....prečo by som inak rýpal že...?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa