to zavisi od odmeny ;o)) ale mam pocit, ze niekto zabudol na darceky a chce zachranit situaciu :o)
Odmena... No jedine finančná (po 1. som šťastne ženatý a manželka bude tolerovať max. fotenie, po 2. som zamestnaný v najväčšej firme v SR - úrad práce, takže každé € je vítané).
Odmena... No jedine finančná (po 1. som šťastne ženatý a manželka bude tolerovať max. fotenie, po 2. som zamestnaný v najväčšej firme v SR - úrad práce, takže každé € je vítané).
nevedel som, ci beries i naturalie, no v pripade stastnej manzelky samozrejme ze nie :o) potom ak mas cas, chut a vies to dodat do Vianoc, nafot cokolvek, co bude chciet, hlavne nech zaplati :o) a nezabudni na zalohu ;o)
nevedel som, ci beries i naturalie, no v pripade stastnej manzelky samozrejme ze nie :o) potom ak mas cas, chut a vies to dodat do Vianoc, nafot cokolvek, co bude chciet, hlavne nech zaplati :o) a nezabudni na zalohu ;o)
Presne viem,kam mieriš... Dobre si pamätám nedávne vlákno, kde sa záloha neriešila a potom bolo po veselosti...
offtopic 2 :o)
(cti)hodnost? :)
aj s tvojim ´chcu byt vtipnymi´ reakciami? ;) - tak to bude cely bez seba, ze sa mu roztopi granko :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa