Rolo, co ti uleteli vcely? si vazny ako kysle mlieko :o))
kua ked človek píše, tak jedna skupina ho ide roztrhať, že ty k*k*t nepíš sem, ked človek nepíše tak druhá skupina rieši včely :) dosť som vyšťavený, dnes som mal 2 skúšky a zajtra mám tú najťažšiu, a skoro nič neviem, ale už dva dni som spal 4 hodiny, a dnes idem na to od 15,00 do polnoci to potiahnem, potom o 4,00 vstanem a eešte ráno troška :)
skúškové ani ja nemám len chccem všetko zbúchať v predtermínoch, lebo:
1. po 4 rokoch konečne by som mal kľudné Vianoce :)
2. mal by som skoro 2 mesiace voľna
3. idem robiť rekonštrukciu obecného webu
4. chcem si zarobiť brigádou na 70-200
teda dôvodov je viac :)ale ked náhodou spravím tak hned kúpim 70-200, už mám vyjednaný doma domáci úver :) a splátkový kalendár :)
..dostal som podobnú správu na fb ale s tým rozdielom, že ešte neviem či to bude v spodnom prádle alebo bez, alebo úplne normálny netradičný portrét :P
..dostal som podobnú správu na fb ale s tým rozdielom, že ešte neviem či to bude v spodnom prádle alebo bez, alebo úplne normálny netradičný portrét :P
no pozrime sa akú fotku nahodil :D :D prisámbohu máš vizáž napr. na Twilight, High school Musical, 17 again a podobné tínédžerské sprostosti :) mladé 15-ky by hádzali maternicu ;)
no pozrime sa akú fotku nahodil :D :D prisámbohu máš vizáž napr. na Twilight, High school Musical, 17 again a podobné tínédžerské sprostosti :) mladé 15-ky by hádzali maternicu ;)
presne :o) predtym bol 15-rocny cukrik, teraz 17-rocny zakusok :o)))
presne :o) predtym bol 15-rocny cukrik, teraz 17-rocny zakusok :o)))
no ale povedzme pravdu na tvoj milý pohľad nemá a ešte nemá šarmom ani na Dr. Evil-a :) ale ked takto bude pokračovať tak sa môže vyrovnať atiartovi a môže vytrtkať celú republiku (dvakrát), je ešte mladý, má čas ;)
no ale povedzme pravdu na tvoj milý pohľad nemá a ešte nemá šarmom ani na Dr. Evil-a :) ale ked takto bude pokračovať tak sa môže vyrovnať atiartovi a môže vytrtkať celú republiku (dvakrát), je ešte mladý, má čas ;)
tak moj kukuc je neodolatelny ;o))
ale nooo, nebudme prasce a vyhybajme sa expresivnym slovam :o)
juj teraz som si uvedomil aký som hnusný blížiac sa k svietkom :) čo myslíš mal by som si dať týždeň úsmevu? :)))))))))))))))))))))))))) :))))))))))) :)))))))))))))))))))
offtopic 2 :o)
a ešte stále neviem čo je to oné
oneee je one len s é :o))
1. po 4 rokoch konečne by som mal kľudné Vianoce :)
2. mal by som skoro 2 mesiace voľna
3. idem robiť rekonštrukciu obecného webu
4. chcem si zarobiť brigádou na 70-200
teda dôvodov je viac :)ale ked náhodou spravím tak hned kúpim 70-200, už mám vyjednaný doma domáci úver :) a splátkový kalendár :)
ale nooo, nebudme prasce a vyhybajme sa expresivnym slovam :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa