Som si spomenul,mama bola nedavno v obchode kupovat plesnivy syr,kupila ho,doniesla ho domov a zistila ze je fakt plesnivy :)) ale nieco s neho najprv zjedla,ani neviem ci jej uz nieco bolo..nic nehovorila :D Tazko to je rozoznat plesnive od plesniveho :)
neverim, ze jej nieco bolo...ja som uz jedol vselico, aj pliesen-na syre, na rozkoch, cez umelohmotne lyzicky, novinovy papier, 17-rocny caj vraj exkluziv, co chutil ako omietka a nic mi nie je...teda obcas mi hrabe v makovici, ale to bude asi od wifi signalu, lebo inak by som nemal net :o)))
neverim, ze jej nieco bolo...ja som uz jedol vselico, aj pliesen-na syre, na rozkoch, cez umelohmotne lyzicky, novinovy papier, 17-rocny caj vraj exkluziv, co chutil ako omietka a nic mi nie je...teda obcas mi hrabe v makovici, ale to bude asi od wifi signalu, lebo inak by som nemal net :o)))
heh pekny prispevok som sa zas dobre zasmial :)) No moj otec raz zjedol pokazeny jogurt a musel sa vratit z polcesty do roboty domov,cely zeleny,zakrcany ...kazdy ma iny organizmus :)
PS: Ja viem ako chuti omietka, v 9 rocniku na zakladke som mal tu cest,doteraz neviem kto mi ju dal do chleba...
parkrat sa mi podarilo zjest jogurt 3-4 mesiace po zaruke, jogurtova kultura nema obmedzenie, skor to mohol nakombinovat s niecim inym a potom je to sarapata...
vidis, co sa za mladi naucis, na starobu akoby si nasiel :o))
Ale tak mozno si tam ty nemal plesen,akoby pavucina na hladine toho jogurtu plavala...a otec v rannom zhone si ju nevsimol,nemal velmi s cim vtedy kombinovat :D nestihol...
Ale tak mozno si tam ty nemal plesen,akoby pavucina na hladine toho jogurtu plavala...a otec v rannom zhone si ju nevsimol,nemal velmi s cim vtedy kombinovat :D nestihol...
nie, bol len po zaruke...pokial tam bolo nieco na povrchu, tak sa mu ani necudujem...asi teraz kontroluje uz kazdy, co otvori :o)
nie, bol len po zaruke...pokial tam bolo nieco na povrchu, tak sa mu ani necudujem...asi teraz kontroluje uz kazdy, co otvori :o)
no neviem,asi velmi ani nie :)) rozospaty otvori chladnicku rano o stvrtej a zje,to je jedno co...vsak ale teraz sa mamina stara aby sa nieco podobne uz neprihodilo :)
offtopic 2 :o)
PS: Ja viem ako chuti omietka, v 9 rocniku na zakladke som mal tu cest,doteraz neviem kto mi ju dal do chleba...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=94192
vidis, co sa za mladi naucis, na starobu akoby si nasiel :o))
Inak vsetkym stastne a vesele.. :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa