fuj, ale riešite tu hnusnú tému. Apropo viem o pár fotografoch čo fotia len mladé Rómky a nie kvôli fotkám ich vláčia do štúdia. Občas keď vidím ale potom tie zábery ani sa nečudujem že to tak dáko začína a aj končí. Koťuhy jedny, daktoré sú neskutočne pekné ;-)))
chlapci chlapci tích je viac než dosť. Ak by sa podaktoré pekne upravili by ste vyli po ulici jak nadržané psiská. Treba otvoriť oči, ja každý deň vidím minimálne jednu za deň čo by stála za hriech a keby len za za hriech ale aj za tú fotografiu ;-)
chlapci chlapci tích je viac než dosť. Ak by sa podaktoré pekne upravili by ste vyli po ulici jak nadržané psiská. Treba otvoriť oči, ja každý deň vidím minimálne jednu za deň čo by stála za hriech a keby len za za hriech ale aj za tú fotografiu ;-)
ved čo ti je? ja som si tojo vedomý že sú cigánky pekné, len kde je tá osada kde sú také ochotné :) fotiť sa samozrejme
ved čo ti je? ja som si tojo vedomý že sú cigánky pekné, len kde je tá osada kde sú také ochotné :) fotiť sa samozrejme
čierny balog napríklad, len ja nemám dosť guráže tam ísť s fotoaparátom a fotiť o sto šesť. Ešte tak možno utekať odtiaľ o sto šesť áno ale fotiť to sa bojím :-DD
offtopic 2 :o)
čí v ústach???
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie