no musíš pridať? ved pozri na mna a na Miša. žiak vždy predbehne učiteľa ;)
teba asi este ta opica nepresla :o)) dokelu, som druhy...toto nerozhodim, idem asai skocit pod rozbehnutu sliepku :o))
vidim, ze si sa nudil, ale pekne, ze si urobil statistiku...ja som vcera vecer uz spal, tak som sa do toho nepustal...to je ku vcerajsiemu datumu, ze?
hej to je na rok 2009, no rozprávali sme sa o tom a tak som bol zvedavý, lebo som tomu nechcel veriť že ja budem prvý :( chcel som dokázať že TY si tu najväčší kecálek a nie JA, ale sa mi nepodarilo ;) beriem trest :)
Sa niekto pekne nudil!!! Chapem, preco nemas v profile ziadnu fotku. Asi nie je cas fotit... :-)
no ano oprávnená kritika :) ale od 22. dec. som robil na jednej webstránke, a dnes som to dokončil, no a tak som sa potešil, že som spravil štatistiku :) a teraz by som mal nájsť, kde mám foťák zaprášený ;)
hej to je na rok 2009, no rozprávali sme sa o tom a tak som bol zvedavý, lebo som tomu nechcel veriť že ja budem prvý :( chcel som dokázať že TY si tu najväčší kecálek a nie JA, ale sa mi nepodarilo ;) beriem trest :)
v tomto vlakne si mozno prvy, ale celkovo neviem :o))
no ano oprávnená kritika :) ale od 22. dec. som robil na jednej webstránke, a dnes som to dokončil, no a tak som sa potešil, že som spravil štatistiku :) a teraz by som mal nájsť, kde mám foťák zaprášený ;)
a pred 22. decembrom si hybernoval? ale to asi nie, ked si stihol tolko prispevkov... :-)
neboj. bol tam :-) dufam, ze si si vsimol. :-) Len ma prekvapuje, ze niekto pouziva 50D ako tazitko...
čo by som si mal všimnúť :) asi nechápem :) neber to tak že používam ako ťažítko, ber to tak že šetrím závierku a foťák sa cíti u mna ako kráľ, proste som mu zachránil život :) neberem do extrémnych podmienok, necvakám hlava nehlava...oddychuje :) no nie je mu dobre :) a keby si ešte vedel že v brašni má ešte akých kamarátov, ťažítok, tak by ťa to žralo ešte viac :D :D
Rolo, Ty sa strašne nudíš. Mišovi sa čo stalo, že trieska hlavou o klávesnicu? Všetko dobré v novom roku, celej, tu diskutujúcej partii.
:) vyššie som písal motív mojho činu :) a Mišo on sa cítil ako don Quijote, išiel do boja s veternými mlynmi, myslel si že dobrá vôla, inteligencia, tolerancia atd mu pomôžu, no nakoniec ho to omrzelo a takto dopadol ;)
offtopic 2 :o)
Počet prispievajúcich: 45
Počet príspevkov: 1381 + zakladací príspevok
Poradie (podľa počtu príspevkov)
376 - conan7
261 - DJGranko
227 - maTTo_Corp
97 - bafo75
90 - Strhak
80 - bebel
46 - Slafco
37 - quintes
34 - SHoDaN
17 - wayne
12 - kralik_j
10 - Cako
9 - Martin P, Gino
7 - duroslav, mato.draho
6 - Dominik, rakakalame, PalinoBA
4 - Cavour
3 - viking81, leto, atomiqus (zmazaný), mllpo
2 - zelovoc, javelin, Mikael, Koma, pe3k, jake, Dodo PO
1 - Karol Srnec, noiseless, wolfino, Vizionar, meetU, beholder, semir, spam82, lasipotramos, roben, immortal20, Sachtikus, quaq, IceDive1, mayko
no smutné ;)
....a smutné je, že som až 3tí :D
vidim, ze si sa nudil, ale pekne, ze si urobil statistiku...ja som vcera vecer uz spal, tak som sa do toho nepustal...to je ku vcerajsiemu datumu, ze?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa