no pokiaľ by sme fotili v dákom moslimskom štáte tak by nám za to hrozilo aj popravenie. Bohvie ako tam trescú týranie zvierat, vieš si predstaviť tú traumu čo by sme im spôsobili keď by sme teba postavili pred tie chúďatá zvieratá. Len to nie, chúďa levica by ti ulovila dáku antilopu a doniesla ti ju aby si sa najedol ;-)))
a kde su zalezene tie moralisticke vsi? je zaujimave, ze ked som na niekoho ironicky reagoval, tak uz bol ohen na streche, no ked niekto pouraza mna, uz je vsetko v poriadku a ani sa neukazu... do riti aj s takou spravodlivostou...
to vlakno je sice zmazane, no u mna v pocitaci je komplet v zalohe...
mne nejde o €-cka, mne ide o princip...ked vybehnem na niekoho, ze uraza, tak i na druheho...bez ohladu ci je novy, stary...jednoducho mat rovnaky pristup...
Co hovorite na Avatara? Ste fanusikmi takehoto zanru? Ja to zerem vsetkymi zmyslami. Tam by sa fotilo...fantazia ;)
eeeej nový offtopičiak :D :D resp. offtopičiačka :) vitaj v stáde
ja osobne som avatar-ošiaľu nepodlahol. pozrel som si každý trailer, prečítal obsah, kommenty, chápem že pán Cameron na tom robil veľa, ale mne to pripadá ako obyčajná animácia, nechytilo ma to, hoci také sci-fi/nereáne veci si pozriem (napr. x-men) ...
Dakujem za privitanie. Tvojmu poctu prispevkov sa asi tak lahko nepriblizim, ale skusim to ;)...X-mena mozem, len uz ziadne pokracovania pls!!!
Podla mna sa oplati aj toho Avatarka ´shlednout´. Ja tam vidim viac tu krvopotnu pracu grafikov. Maju moj obdiv...ja zatial ani fotku neviem poriadne vytuningovat, aby bola pozitivne komentovatelna ;)
avatara som nevidel, stále počúvam rôzne názory na to...
....ale podelím sa....je to ´film´ staršieho dáta ale v poslednej dobe ma zaujal asi najviac...a to už je dosť dlhý čas čo som zaujatý :)))...tiež obdivujem prácu grafikov, každého zvlásť, je to tam pekne vidno...:)
ludia, detaily, kto nejde len na dej, vsima si detaily..tak ako ja.. uzasne, ten napad toho prepojenia, systemu, ako to cele funguje.. krasa... ved je to fantasy, preco nepustit uzdu fantazii???
a je to typicky Cameron :)
jj ale na Avatara treba ist do kina ked chcete vidiet tu kvalitu, len 40% bolo natacanych. quintes to dobre napisal, ale doplnim este ze aj hudba sa mi pacila.
zas 3d nic moc, este nemaju vymakane sceny kde su skutocni ludia, to je fakt, co bolo robene na pc tak to sa da ale inak som mal problem prist na to ako sa na to pozera...ale ta krajina, mnam...
hej a kupil som si notebook, aby som nevytrcal z davu :)
offtopic 2 :o)
Mišo to sme si už vyjasnili :) v jednom zmazanom vlákne :) čo viac ovečiek tým viac € :)
mne nejde o €-cka, mne ide o princip...ked vybehnem na niekoho, ze uraza, tak i na druheho...bez ohladu ci je novy, stary...jednoducho mat rovnaky pristup...
ja osobne som avatar-ošiaľu nepodlahol. pozrel som si každý trailer, prečítal obsah, kommenty, chápem že pán Cameron na tom robil veľa, ale mne to pripadá ako obyčajná animácia, nechytilo ma to, hoci také sci-fi/nereáne veci si pozriem (napr. x-men) ...
Podla mna sa oplati aj toho Avatarka ´shlednout´. Ja tam vidim viac tu krvopotnu pracu grafikov. Maju moj obdiv...ja zatial ani fotku neviem poriadne vytuningovat, aby bola pozitivne komentovatelna ;)
....ale podelím sa....je to ´film´ staršieho dáta ale v poslednej dobe ma zaujal asi najviac...a to už je dosť dlhý čas čo som zaujatý :)))...tiež obdivujem prácu grafikov, každého zvlásť, je to tam pekne vidno...:)
http://www.youtube.com/watch?v=buoG3gLa6Ik
ludia, detaily, kto nejde len na dej, vsima si detaily..tak ako ja.. uzasne, ten napad toho prepojenia, systemu, ako to cele funguje.. krasa... ved je to fantasy, preco nepustit uzdu fantazii???
a je to typicky Cameron :)
hej a kupil som si notebook, aby som nevytrcal z davu :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa