tiez mi prosim ta vysvetli co sa stalo s tvojou fotkou... vies aky to bol pocit zaspavat pri pohlade na tie sluchadla? :)
vari si sa na nu namotal? :o))) sluchadla ti mozem poslat alebo si ich mozes kupit za cca 50€ v jednom specializovanom obchode a budes ich mat nazivo pri sebe, aby sa ti este lepsie zaspavalo :o)
mna si takto nevital, cim to bude, hmm, tou nohou, alebo tou hlavou? :D
žiarliš? :D :D môže to byť tvojou nohou, povedal som že sa nebavím s odhalenými nohami v piesku :)ale môže byť aj mojou hlavou, ktorá pri boji s obrovskými kozmetickými výzvavi značne utrpela aj na mozgovej kapacite ;)
vari si sa na nu namotal? :o))) sluchadla ti mozem poslat alebo si ich mozes kupit za cca 50€ v jednom specializovanom obchode a budes ich mat nazivo pri sebe, aby sa ti este lepsie zaspavalo :o)
žiarliš? :D :D môže to byť tvojou nohou, povedal som že sa nebavím s odhalenými nohami v piesku :)ale môže byť aj mojou hlavou, ktorá pri boji s obrovskými kozmetickými výzvavi značne utrpela aj na mozgovej kapacite ;)
sudis podla seba? (to k tomu ziarleniu) ;)
p.s.: isteze, si pochopil, zz som myslela moju chytru hlavu ;)
viem že nie, nie žeby som ťa sledoval, ale zatiaľ som to nepostrehol :) ... ale pekna ikonka treba uznat :D sa čudujem že ešte admin z nás taku nema :D:D:D
viem že nie, nie žeby som ťa sledoval, ale zatiaľ som to nepostrehol :) ... ale pekna ikonka treba uznat :D sa čudujem že ešte admin z nás taku nema :D:D:D
on si to nemoze dovolit, kedze mi spolupatricnost nie je cudzia, tak ju mam namiesto neho :o))
to ked prečítam tvoje reakcie nejak mi nie je jasné akej farby sú tvoje oči :D :D moje nespolahlivé skúsenosti hovoria že netreba mať v hlave nič stačí ked si pekná/ý a potom to už prebiješ krásou :)
to ked prečítam tvoje reakcie nejak mi nie je jasné akej farby sú tvoje oči :D :D moje nespolahlivé skúsenosti hovoria že netreba mať v hlave nič stačí ked si pekná/ý a potom to už prebiješ krásou :)
ako sa toto mohlo prihodit? :)))
tak to uz je dost pruser, chytry a pekny clovek zaroven :D
offtopic 2 :o)
p.s.: isteze, si pochopil, zz som myslela moju chytru hlavu ;)
nebudem súdiť tvoju hlavu, v živote som to nevidel :)
tak to uz je dost pruser, chytry a pekny clovek zaroven :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa