ty si bol riadny blondacik...ako z casopisu :o)) skoda, ze ti nemozem ukazat svoju fotku, ked som mal 1 rok :o)
hej sranda, ale veľa detí je blonďavých čo viem keď sú malé......inak teraz ma napadlo, že sa tam podobám na škrabošku, oči vôbec nikde :D...inak tu sa mi ukazuje, že niekedy môže byť fotografia neviem ako nedokonalá a nemusí zachycovať žiadny neskutočný moment ale človek ju má aj tak veľmi rád :)
hej sranda, ale veľa detí je blonďavých čo viem keď sú malé......inak teraz ma napadlo, že sa tam podobám na škrabošku, oči vôbec nikde :D...inak tu sa mi ukazuje, že niekedy môže byť fotografia neviem ako nedokonalá a nemusí zachycovať žiadny neskutočný moment ale človek ju má aj tak veľmi rád :)
to je pravda, lebo ma ku nej citovy vztah a nepozera sa na nu nezaujato :o)
hahahaha ´´hej sranda, ale veľa detí je blonďavých čo viem keď sú malé´´ kde je náš Barbar Conan, ten je ešte stále malý :-DDDD
to je pravda, lebo ma ku nej citovy vztah a nepozera sa na nu nezaujato :o)
asi áno, aj keď teraz si tam človek toho povšíma čo je zle a čo je horšie atď...:)...a ani si nepamätám kedy ma takto sfotili :D....ale už keď som bol trošku väčší tak si pamätám, že sa mi páčila vždy...:))...skús ptm nejak naskenovať tú foto, vyzeráš ako ten chlapček z reklamy na Granko, či? :o)
ti si taká naša peroxidová kráska, len keď sa tak dívam na tú tvoju profilovku tak sa mi zdá že si to s tím peroxidom prehnal. To sa má po chvíli zmyť a nie čakať kým to opadá :-DDD
asi áno, aj keď teraz si tam človek toho povšíma čo je zle a čo je horšie atď...:)...a ani si nepamätám kedy ma takto sfotili :D....ale už keď som bol trošku väčší tak si pamätám, že sa mi páčila vždy...:))...skús ptm nejak naskenovať tú foto, vyzeráš ako ten chlapček z reklamy na Granko, či? :o)
nie, od toto reklamoveho mam daleko :o)) ak sa mi niekedy podari, tak naskenujem zopar foto z detstva...
offtopic 2 :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa