...akurát som si bol jednu zapáliť na balkóne....a pred barakom stojí bielo-zelené auto s orgámni.....to znamená, že keď som si užíval cigaretku a pozeral na nich som toten voyeur?...
:D :D :D a boli to sex orgáni? ked ano tak ty si tiež voyeur :)
...akurát som si bol jednu zapáliť na balkóne....a pred barakom stojí bielo-zelené auto s orgámni.....to znamená, že keď som si užíval cigaretku a pozeral na nich som toten voyeur?...
:D :D :D a boli to sex orgány? ked ano tak ty si tiež voyeur :)
pridam prihodu ze co sa mi dnes stalo :) ked som si bol zase vecer fotit,akurat urad prace :)) vysla odtial tetka co sa vracala domov z prace,dole z tej garaze,no a zacala po mne hukat ze preco si ju fotim a ze tam nemam co hladat a fotit ju a tu garaz :D potom niekomu volala a hned to tam zhaslo a zavreli vsetko...jaj...Obdivujem ludi co fotia street momentky na ulici :)
Tu v ZC nemozes vytianut ani fotak v meste hned sa po tebe pozeraju ze co robis a ked nedajboze vytiahnes stativ tak uz aj auta spomaluju lebo si myslia ze meraju :D
ako si mu pekne :o)))
ale man dojal ten jeho komentar - viem aj mne tam ta ruka dosť vadí,ale čo už...
vsak ked sa mi ruka nepaci, tak tu fotku nedam do galerie...to da rozum ci nieco podobne...
offtopic 2 :o)
Tu v ZC nemozes vytianut ani fotak v meste hned sa po tebe pozeraju ze co robis a ked nedajboze vytiahnes stativ tak uz aj auta spomaluju lebo si myslia ze meraju :D
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=96001
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=96001
tiez davam klobuk dole pred tymi co fotia streetky..
magor magorský narcis namyslený...ale dobre si mu dala...alebo asi nechápeš nadčasové umenie. fotenie zeleniny to bude asi novodobý low-cost žáner?
.)
ale man dojal ten jeho komentar - viem aj mne tam ta ruka dosť vadí,ale čo už...
vsak ked sa mi ruka nepaci, tak tu fotku nedam do galerie...to da rozum ci nieco podobne...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa