ty si dick? najprv sa ma pýtaš a ptm aj tak sám nepravdivo odpovieš ...:) jáááj Rolo Rolo...:)....nemáš odvahu na strít a asi ani na toto čo...a ešte aby o tom priateľka vedela...no čosi :P :DDD
na toto čo toto to čo to???????? wtf? nechápem ti :D :D
áno dnes som bol skontrolovať prachy v banke, všetko je tak ako má byť a vo štvrtok ho objednávam ;-)
Už to mám schválené aj s Jakem, s ktorým som sa o tom bavil včera celí večer a ktorý ma rázne usmernil že nech nevymýšľam 85 f/1,8 + 28 f/1,8 namiesto tej stovky
áno dnes som bol skontrolovať prachy v banke, všetko je tak ako má byť a vo štvrtok ho objednávam ;-)
Už to mám schválené aj s Jakem, s ktorým som sa o tom bavil včera celí večer a ktorý ma rázne usmernil že nech nevymýšľam 85 f/1,8 + 28 f/1,8 namiesto tej stovky
presne tie 2 by som chcel..............ale s kamarátom sme sa bavili a nakoniec mi doplo, že tú 100ku makro by som asi lepšie využil....ale 85 je parádne sklo.....a 28 som chcel na strít....ale toto ostane u mňa v rovine úvah ešte veľmi dlho.....
presne tie 2 by som chcel..............ale s kamarátom sme sa bavili a nakoniec mi doplo, že tú 100ku makro by som asi lepšie využil....ale 85 je parádne sklo.....a 28 som chcel na strít....ale toto ostane u mňa v rovine úvah ešte veľmi dlho.....
no jo aj ja som tak podobne uvažoval, no Jake ma priamočiaro usmernil a povedal to čo som potreboval počuť ´´ kúp tú stovku ´´ a bolo rozhodnuté. Tie dva pevné niesu moc drahé takže to kúpiť nieje problém, ale skôr to vidím že vezmem bud ešte novú 24-70 alebo 14-24 ešte uvidím. Na tieto sklá mám čas do konca roka ;-) ;-) ;-)
offtopic 2 :o)
horší som než benvoluto :(
horší som než benvoluto :(
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa