s pukancami, jedlom a dostatkom pitia by sa to hádam dalo prekonať :o)--tak to ano,odporucam,s takymto dopingom sa to da....ja som zavahal...
doma som mal výhodu, že som si to stopol, kedy som potreboval, išiel rýchlo pre jedlo a znovu pustil play...v kine ovládačky nemajú :o)) alebo sú reklamy ako v telke? dávno som nebol...
doma som mal výhodu, že som si to stopol, kedy som potreboval, išiel rýchlo pre jedlo a znovu pustil play...v kine ovládačky nemajú :o)) alebo sú reklamy ako v telke? dávno som nebol...
Avatara by som doma asi nepozeral, na to som musel ist do kina, no max s vodou som bol. pukance roztyluju :D sedel som v strede a v tretine saly co asi idealne miesta a ma to tak vtiahlo do diania, ze ani neviem a bol koniec. mohol byt aj dlhsi :DDD sem tam som sa aj spotil :D
nevadí :) zaserem s 370 príspevkami nejaké iné vlákno :D :D :D :D
Malé privítanie na zajtra, vlastne dneska:
Tak o TOM vôbec nepochybujem, a plne Ti dôverujem ...nosíš so sebou asi plné ruksaky hajzlík papers :))))) ...
Poradte mi prosim, ti ktori ste z vychodu, nejaky dobry tip na fotovylet do prirody tento vikend v okoli Kosic. Nie som nejaky profiturista, hladam nieco nenarocne na kondicku, nech je tam dobry vyhlad a nie je tam halda ludi. Uvazovala som nad Kojsovkou alebo Jahodnou, ale tam bude asi vela lyziarov.
Vopred vsetkym dakujem :)
Poradte mi prosim, ti ktori ste z vychodu, nejaky dobry tip na fotovylet do prirody tento vikend v okoli Kosic. Nie som nejaky profiturista, hladam nieco nenarocne na kondicku, nech je tam dobry vyhlad a nie je tam halda ludi. Uvazovala som nad Kojsovkou alebo Jahodnou, ale tam bude asi vela lyziarov.
dlho som tam nebol ale skús si nájsť na mape chatu ´Lajoška´...kopec sa tuším volá ´Predná Holica´...celkom pekne tam je podľa mňa :)
offtopic 2 :o)
Tak o TOM vôbec nepochybujem, a plne Ti dôverujem ...nosíš so sebou asi plné ruksaky hajzlík papers :))))) ...
Knižka:
M. Ferenc - R. Fűri
Lemurlovy
Bude najpredávanejšia knižka po:
P. Strhak
Ako fotiť kreatívne pravítka?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta