podľa mňa to je tak nevyčerpaná téma že vydá aj na DVD...
´Mistrovství práce s logaritmyckými pravítky´....bestseller, 3 dotlače a následný Paliho výstup na literárny Olymp(us)....hneď vedľa Milana Bališa a Dana Browna...:)
:D :D :D hahaahaaaha. vieš si potom predstaviť stránku fotopavol.sk? ale má to chalan vymyslené :) a že chce fotiť portréty :D :D no určite. a kde žijú tí lemúri?
:D :D :D hahaahaaaha. vieš si potom predstaviť stránku fotopavol.sk? ale má to chalan vymyslené :) a že chce fotiť portréty :D :D no určite. a kde žijú tí lemúri?
...a s kým poletíte...??? predsa s prvou lastovičkou ...:-)
Palo Strhak platí cestu. Ale jeho cestou tam vyhodíme v Tanzánii, lebo on chce fotiť safari, a ked mi dofotíme, tak cestou naspäť ho vyzdvihneme.máme to vymyslené kľud ;)
no a zajtra dufam mozem zalozit ze poradte nejaku lacnu kvalitnu zrkadlovku na fotenie portretov, makra, zvierat, ludi, krajiniek, sportu, koncertov a divadla
no a zajtra dufam mozem zalozit ze poradte nejaku lacnu kvalitnu zrkadlovku na fotenie portretov, makra, zvierat, ludi, krajiniek, sportu, koncertov a divadla
offtopic 2 :o)
Knižka:
M. Ferenc - R. Fűri
Lemurlovy
Bude najpredávanejšia knižka po:
P. Strhak
Ako fotiť kreatívne pravítka?
..a možno mi drbe lebo mám teraz takú, ani nie zlú náladu len všeliaké pocity z dosť emotívnej hudby tak ktovie....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa