priamo zo stranky: Alex Roman made this video, The Third & The Seventh, using 3dsmax, Vray, AfterEffects and Premiere.
Every element of this short film is CGI.
a len tak od veci(vsak je to offtopic:))kde zmizli vikendove tipy redakcie ?...hmm lebo stale je tam to ´upratovanie´ rad by som si precital ci je nieco aj niekde inde okrem autoslide co ma byt u nas
takze, conan7, MartinP, na 99% to vyzera na zltociernych.. na micro4/3 je este cas, skusal som si vybrat ale kazdy predstaveny model ma svoje muchy a najlepsie by bolo mat aspon 3 :) clovek by neveril ako zacne taka zrkadlovka chybat, aj ked viac ako polovica zaberov bol v podstate odpad, pobehovanie po byte, cvicenie kompozicie a nie velmi hodnotne fotky.. ale sakra mi to chyba :(
takze, conan7, MartinP, na 99% to vyzera na zltociernych.. na micro4/3 je este cas, skusal som si vybrat ale kazdy predstaveny model ma svoje muchy a najlepsie by bolo mat aspon 3 :) clovek by neveril ako zacne taka zrkadlovka chybat, aj ked viac ako polovica zaberov bol v podstate odpad, pobehovanie po byte, cvicenie kompozicie a nie velmi hodnotne fotky.. ale sakra mi to chyba :(
...ejha ejha.....a vidíš aký si ty bol obhajca micro 4/3 :))..a na jaký nikon to vyzerá?
no teda gratulujem
taky zvrat v mysleni
asi je dovod
a ktory?
...ejha ejha.....a vidíš aký si ty bol obhajca micro 4/3 :))..a na jaký nikon to vyzerá?
no ano bol som, pretoze som mal zrkadlovku, dnes som si vsak osahval aj oly aj panasonic, .. neviem, pridu mi ako kompakty na 1 rok, mozno este nedozrel cas, urcite si casom nejaky kupim ked sa vyvynie trh nejak normalne, fandit im budem nadalej :) nikon ma tiez priniest nejake bezzrkadlovky tak uvidime ako to cele dopadne.. a nikon.. co ja viem, cierny, vraj digi zrkadlovka
zvrat ani nie, predaval som fotak s tym ze idem do nikonu az som sa nejak namotal na micro4/3 som sledoval dpreview fora a bol som uneseny .. co ja viem, teraz ked nemam doma zrkadlovku mi chyba..
zvrat ani nie, predaval som fotak s tym ze idem do nikonu az som sa nejak namotal na micro4/3 som sledoval dpreview fora a bol som uneseny .. co ja viem, teraz ked nemam doma zrkadlovku mi chyba..
inak ak sa smiem opýtať....predal si to veľmi so stratou?
o tom nikone som nevedel to mi nejako uniklo
4/3 som zachytil preto som tak to reagoval
ale drzim palce aby sa to podarilo
inak ak sa smiem opýtať....predal si to veľmi so stratou?
ani nie, s akceptovatelnou stratou, objektivy som rozpredal za rovnaku cenu ako som kupil a fotak so stratou co ja viem.. kupil som za 350 cca, 400 komplet aj s brasnou a pamatovkou a predal za 290 .. na to ze sony slusne, myslel som ze uz je nepredajny
ani nie, s akceptovatelnou stratou, objektivy som rozpredal za rovnaku cenu ako som kupil a fotak so stratou co ja viem.. kupil som za 350 cca, 400 komplet aj s brasnou a pamatovkou a predal za 290 .. na to ze sony slusne, myslel som ze uz je nepredajny
hej však to, preto som sa pýtal....to si potom celkom macher, gratulujem a tiež držím palce aby si si dobre vybral :)
myslim ze som to nejak verejne neprehlasoval, bolo to moje tiche rozhodnutie :) chcel som mensi fotak ak by som siel na sluzobku zeby som ho vzal so sebou ale koniec koncov stale mam kompakt... mozno ked sa vykrystalizuje pana/oly ponuka trochu viac ho vymenim za kompakt s vymennymi objektivmi, ale to su uvahy dalekej buducnosti :)
myslim ze som to nejak verejne neprehlasoval, bolo to moje tiche rozhodnutie :) chcel som mensi fotak ak by som siel na sluzobku zeby som ho vzal so sebou ale koniec koncov stale mam kompakt... mozno ked sa vykrystalizuje pana/oly ponuka trochu viac ho vymenim za kompakt s vymennymi objektivmi, ale to su uvahy dalekej buducnosti :)
hej však to, preto som sa pýtal....to si potom celkom macher, gratulujem a tiež držím palce aby si si dobre vybral :)
tak ja dufam, ze novemu majitelovi posluzi aspon tak ako mne, najviac ma na nom stvalo, ze zakladny zoom s nerotujucim prednym clenom stoji tak 800 eur cca, to pri nikonackej kvalite setakov bol proste blud.. cesta bola bud tamron, alebo sigma, ale predsalen original je original.. mal som 6 objektivov a vsetkym sa predny clen okrem 50/1.4 tocil (aspon si tak pamatam, dufam ze neklamem velmi, tym najpouzivanejsim urcite) a o polarizaku som si mohol dat snivat, aj ked dal by sa natacat pri kazdej expozicii alebo pouzit hyperfokalnu vzdialenost, ale to ma vtedy nenapadlo ked som to zistil uz boli tie objektivy prec :) rozmyslal som ze vezmem canon ale tie male xxxD sa drzali horsie ako alfa... nadaval som ze mam velky a tazky fotak a budem mat este vacsi a tazsi :) ale nevadi asi sitym musim prejst aby som zistil ze mala krabica mi fakt staci :)
offtopic 2 :o)
Every element of this short film is CGI.
Pozri si: http://www.youtube.com/watch?v=aaXlyr--O64
Vsak je to to iste miesto a to iste svetlo len ina kompozicia :
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=92027&autor_id=260
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-slovakia-2009/slovensko-v-panorame/?action=showPhoto&id=3364
photoab.wz.cz nechodi po kopcoch sam :)
taky zvrat v mysleni
asi je dovod
a ktory?
4/3 som zachytil preto som tak to reagoval
ale drzim palce aby sa to podarilo
budeme to tu asi vediet prvi
diky
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta